Τρόποι Αποστολής

Έξοδα Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με την Speedex ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των €65 τελική τιμή. Για παραγγελίες κάτω των €65, επιβαρύνονται με €3,90 Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της Speedex, θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται με την ACS ΔΩΡΕΑΝ αν η παραγγελία υπερβαίνει τα €70. Οι παραγγελίες κάτω των €70, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής €7,00.

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες εντός Αττικής και σε μεγάλες αστικές περιοχές παραδίδονται εντός 6 ως 10 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες σε απομακρισμένες περιοχές της Ελλάδας αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex και παραδίδονται εντός 6 ως 12 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες στην Κύπρο παραδίδονται εντός 6 ως 15 εργάσιμων ημερών. Έχετε την δυνατότητα να παρακαλουθείτε την διαδικασία από το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική Speedex, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής (voucher), ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ».

Παραλαβή Παραγγελίας

Με την υποβολή της παραγγελίας σας αυτόματα θα σας αποσταλλεί ένα μήνυμα στον λογαριασμό του email σας, το οποίο θα σας γνωστοποιεί ότι παραλάβαμε την παραγγελία, καθώς και θα σας γνωστοποιεί τους όρους της παραγγελίας. Στην συνέχεια, και όταν η παραγγελία παραδοθεί στην ταχυμεταφορική εταιρεία Speedex, θα λάβετε ένα νέο μήνυμα - email το οποίο θα αναγράφει τον αριθμό φορτωτικής/αποστολής. Με αυτό τον αριθμό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέχρι αυτή να φτάσει στο χώρο σας.

Η παραγγελία σας θα έρθει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Για τη διευκόλυνση της παραλαβής, είναι απαραίτητο να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΑΤΤΙΚΗ & ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ SPEEDEX ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ >€65 ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ SPEEDEX ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ >€65 ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ 12 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΥΠΡΟΣ ACS ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ >€70 ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Loading
Φόρτωση σελίδας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
172.25.71.22142885.611562547PRODUCTION