ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

 Μένουμε ασφαλείς και το laredoute.gr παραΜένει δίπλα σου!

  

Η κρίση που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρη για όλους μας.

Σας διαβεβαιώνουμε πως παρακολουθούμε την κατάσταση συνεχώς, με μεγάλη προσοχή και με υψηλότατο αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης.

Με γνώμονα τις αξίες μας, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας, των πελατών μας καθώς και των οικογενειών αυτών.

Έχουμε θεσπίσει Νέους Αυστηρότατους κανόνες Υγιεινής και Ασφαλείας ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19  σε όλες τις δραστηριότητές μας - από την παραλαβή των εμπορευμάτων στην αποθήκη μας μέχρι και την παράδοση της παραγγελίας στο σπίτι σας.

Μπορείτε να νιώθετε ασφάλεια για τις αγορές σας  από το laredoute.gr

Ο μεγαλύτερος αριθμός των υπαλλήλων μας εργάζεται από το σπίτι και συνεχίζει να σας εξυπηρετεί με το ίδιο πάθος!

Το Laredoute.gr συνεχίζοντας να χαίρει της εμπιστοσύνης σας  λαμβάνει και διεκπεραιώνει καθημερινά έναν μεγάλο όγκο παραγγελιών ενώ, παράλληλα, το τηλεφωνικό μας κέντρο έχει επωμιστεί έναν μεγάλο φόρτο εργασίας.

Σε ότι αφορά τις παραδόσεις των παραγγελιών και ως έχουμε ενημερωθεί από τις εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε, παρατηρούνται καθυστερήσεις 2-10 ημερών, ειδικότερα στο νομό Αττικής.  Έχουν έρθει και εκείνοι αντιμέτωποι με έναν τεράστιο όγκο δεμάτων όλων των κλάδων, και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδώσουν έγκαιρα τα δέματα στο σπίτι σας, τηρώντας όλους τους κανόνες Υγιεινής και Ασφαλείας.

 

Πιστεύουμε πως με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης θα τα καταφέρουμε και, παρακαλούμε, την κατανόησή σας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. 

 

Μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας.

 

Για οποιαδήποτε ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ 

  

#menoumeasfaleis

 

Μένουμε Ενωμένοι

Μένουμε Δυνατοί

Μένουμε Αισιόδοξοι

 

Η ομάδα του laredoute.gr

Loading
Φόρτωση σελίδας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
172.25.71.22142885.611562547PRODUCTION