Article image

Διάλεξε το σωστό σουτιέν που ταιριάζει με το στιλ σου

writer_name
01/07/2021
Διάλεξε το σουτιέν που ταιριάζει σου ταιριάζει, σε σωστό νούμερο, υλικό και είδος για το στιλ, την άνεση και την ανάδειξη του στιλ σου.

Μπορεί να σου ακούγεται κλισέ η ατάκα «Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά» αλλά όσον αφορά τις στιλιστικές σου εμφανίσεις, κρύβει μεγάλη αλήθεια. Μια σωστή, πρακτική και άψογη εμφάνιση κρίνεται στις λεπτομέρειες, και όχι μόνο στα κομμάτια που θα επιλέξεις να φορέσεις αλλά και στα εσώρουχα, κυρίως στο σωστό σουτιέν. Σίγουρα θα γνωρίζεις από προσωπική εμπειρία πόσο δύσκολο είναι να βρεις το ιδανικό σουτιέν. Το θέμα της λανθασμένης επιλογής σουτιέν θα σου δημιουργήσει και πρόβλημα στην άνεση αλλά και στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά είδη σουτιέν, άρα δεν υπάρχει δικαιολογία στο να μην έχεις αποκτήσεις αυτό που χρειάζεσαι. Τα μεγέθη σουτιέν για κάθε γυναίκα ποικίλουν και υπάρχουν κάποια tips που βοηθούν για να καταλήξεις στα στην πιο σωστή επιλογή.

γυναικεία σουτιέν με δαντέλα από Laredoute.gr

Πώς θα βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν

Βρες το σωστό μέγεθος όπου διαχωρίζεται σε μέγεθος θώρακα και cup. H καλή εφαρμογή, το ύφασμα και το να στηρίζει κατάλληλα το στήθος σου είναι κάποια από τα στοιχεία που πρέπει να προσέξεις. Για παράδειγμα, πρέπει να αποφασίσεις αν θες να επενδύσεις σε σουτιέν χωρίς μπανέλα ή με μπανέλα.

Παρατήρησε το στήθος σου έτσι ώστε αν φαίνεται να προεξέχει το πάνω από το σουτιέν, δείχνει ότι τα cups είναι πολύ μικρά και πρέπει να αλλάξεις μέγεθος. Δώσε έμφαση στις τιράντες αφού αυτές δεν θα πρέπει να αφήνουν σημάδια στους ώμους σου, αλλά ούτε και να είναι χαλαρές με αποτέλεσμα να πέφτουν. Άν έχεις μεγάλο στήθος θα σου προτείναμε να προτιμήσεις σουτιέν με μεγάλες και χοντρές τιράντες.

Επένδυσε σε διαφορετικές επιλογές

Mαύρα σουτιέν από Laredoute.gr

Θα σε συμβουλεύαμε να βρεις το σωστό σουτιέν σύμφωνα με τις στιλιστικές σου ανάγκες. Αν επισκέπτεσαι συχνά το γυμναστήριο τότε σίγουρα πρέπει να έχεις στην συλλογή σου ένα αθλητικό σουτιέν. Το καλοκαίρι δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα των διακοπών σου τα σουτιέν για εξώπλατο για τα αγαπημένα σου φόρεμα ή ένα στράπλες σουτιέν για τις μπλούζες με ιδιαίτερα κοψίματα. Ένα λάθος σουτιέν μπορεί να καταστρέψει αισθητικά ακόμη και το πιο εντυπωσιακό outfit. Αν δεν θες να φαίνεται καθόλου το εσώρουχό σου ή έχεις επιλέξει κομμάτια με διαφάνειες ή βαθύ ντεκολτέ, θα σου προτείναμε να ποντάρεις σε σουτιέν σιλικόνης, αυτοκόλλητο ή αόρατο σουτιέν. Τα cups είναι ακόμη μια επιλογή αν θες να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα. Τα σουτιέν αυτά δεν έχουν ραφές, υπάρχουν σε γήινες αποχρώσεις και στο κλασικό μαύρο και είναι φτιαγμένα με σιλικόνη ή κάποιο ύφασμα. Αλλιώς μπορείς να αγοράσεις τα αυτοκόλλητα cups και να μην έχεις κανένα άγχος για το “αν φαίνεται το σουτιέν σου”. Είναι μία λύση για όσες κοπέλες θέλουν να φορούν φορέματα ή μπλούζες με όλη τη πλάτη έξω. 

Όλα τα γυναικεία brands φροντίζουν όμως για όλες τις φάσεις που διανύει κάθε γυναίκα και για αυτό λανσάρουν σουτιέν θηλασμού για τις μανούλες που ζουν όμορφες στιγμές με τα παιδάκια τους. 

γυναικεία σουτιέν με δαντέλα από Laredoute.gr

Όσον αφορά τα χρώματα και τα υφάσματα, θα σε συμβουλεύαμε να επιλέξεις ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ. Στα χρώματα θα σου προτείναμε να έχεις πάντα στην ντουλάπα σου, το κλασσικό και διαχρονικό λευκό, μαύρο, μπεζ και στη συνέχεια να επιλέγεις αυτά που σου αρέσουν και ταιριάζουν με τα outfits σου. Prints όπως το πουά και το φλοράλ παραμένουν must επιλογές και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα όταν τα φοράς. Μπορείς να ποντάρεις σε έντονα χρώματα που θα σου φτιάξουν την διάθεση για τα αθλητικά σου σουτιέν και πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως είναι το burgundy και το γαλάζιο για τις πιο προσωπικές σου στιγμές. 

Το κλασικό βαμβακερό, η αισθησιακή δαντέλα, ρομαντικές διαφάνειες είναι τα κυρίαρχα υφάσματα και καλό είναι να τα έχεις όλα. Το βαμβακερό είναι η πιο σωστή επιλογή για τα all day casual σύνολά σου ενώ οι διαφάνειες και η δαντέλα είναι ιδανικές για πιο βραδινές εμφανίσεις. 

σουτιέν σε μεγάλα μεγέθη από Laredoute.gr

Στο laredoute.gr θα βρεις shapes και σχέδια για όλες τις στιλιστικές σου ανάγκες. Έχεις μεγάλο στήθος και θες ιδιαίτερα σχέδια, τότε το Σουτιέν για μεγάλα μεγέθη από μικροΐνες και δαντέλα είναι η τέλεια επιλογή. Αν έχεις μικρό στήθος και θες να το τονίσεις, θα σου προτείναμε να ποντάρεις στις push up επιλογές.

Σημασία έχεις να νιώθεις όμορφα όταν φοράς τα εσώρουχά σου και να μην έχεις αμφιβολίες για το look σου. Εξάλλου έρχεται καλοκαίρι, και θέλουμε να είσαι ξέγνοιαστη, έχοντας στην βαλίτσα των διακοπών σου όλα τα απαραίτητα. Ανάμεσα σε αυτά, είναι αναμφισβήτητα τα σωστά σουτιέν για όλες τις στιλιστικές σου ανάγκες και την άνεσή σου.

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα