Article image

Βρες τα ιδανικά Φορέματα σε μεγάλα μεγέθη και απογείωσε το στιλ σου

writer_name
11/08/2021
Βρες τα ιδανικά κομμάτια για εσένα στο Lareoute.gr και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με τα ιδανικά φορέματα

Για να καταφέρεις να έχεις μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση σε κάθε σου έξοδο, πρέπει να ποντάρεις σε κομμάτια που κολακεύουν τον σωματότυπό σου. Αν ψάχνεις τον ιδανικό online προορισμό για να βρεις φορέματα σε μεγάλα μεγέθη τότε το Laredoute.gr είναι αυτό που ψάχνεις. Bρες φορέματα που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα όταν τα φοράς. Πώς θα απογειώσεις όμως τα κομμάτια που θα επιλέξεις να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου; Ποια στιλιστικά λάθη πρέπει να αποφύγεις για ένα άρτιο αποτέλεσμα;

Τα παρακάτω tips για plus size ντύσιμο θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα σωστά κομμάτια για να απογειώσεις το στιλ σου και να αναδείξεις τα σημεία που θέλεις. 

 

 

αέρινα φορέματα σε μεγάλα μεγέθη από το laredoute.gr

Αν έχεις αρκετά συχνά τον προβληματισμό «τι να φορέσω;» τότε θα σου προτείναμε να ποντάρεις στο αγαπημένο και πάντα διαχρονικό και θηλυκό φόρεμα. 'Ηρθε η στιγμή να βγάλεις από το μυαλό σου ότι τα φαρδιά μαύρα ρούχα είναι η ιδανική επιλογή για τον σωματότυπό σου. Ανακάλυψε νεανικά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη και δημιούργησε playful σύνολα για όλες τις ώρες. 

Πώς θα διαλέξεις το σωστό φόρεμα και πώς να αποφύγεις τα στιλιστικά λάθη

plus size φόρεμα με ζώνη στην μέση από laredoute.gr

Αν νιώθεις πως ένα στενό φόρεμα σε πιέζει με αποτέλεσμα να παραμορφώνει μερικά σημεία στο σώμα σου, καλό είναι να επιλέξεις ένα μεγαλύτερο μέγεθος και να τονίσεις τα σημεία που θέλεις να αναδείξεις με τα σωστά αξεσουάρ. Ανέδειξε με στενή εφαρμογή τα δυνατά σημεία της σιλουέτας σου για παράδειγμα αν έχεις στενή μέση επέλεξε ένα φόρεμα σε Α-γραμμή.  Μπορείς επίσης να αναδείξεις την μέση σου προσθέτοντας μια μεγάλη ζώνη, ή να βάλεις πολλά κοσμήματα για να τονίσεις το ντεκολτέ σου. 

Επέλεξε ένα φόρεμα ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Για να καταλάβεις ποιος είναι ο σωματότυπος σου πρέπει να δοκιμάσεις πολλές διαφορετικές γραμμές, έτσι ώστε να βρεις αυτή που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ωραία. Αν έχεις στενή μέση και μεγαλύτερη περιφέρεια θα σου προτείναμε να ποντάρεις στην άλφα γραμμή ενώ αν θες να κρύψεις το σημείο της κοιλιάς, ένα φόρεμα με σούρες θα ήταν η ιδανική επιλογή. Το μήκος που κολακεύει σχεδόν όλους τους σωματότυπους είναι μέχρι τα γόνατα για αυτό και τα μίντι φορέματα αποτελούν μια κλασική επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Μην κάνεις το λάθος να  ποντάρεις σε πολύ φαρδιά ή πολύ στενά φορέματα, αλλά βρες σωστό μέγεθος για εσένα, δοκιμάζοντας διαφορετικές επιλογές.

plus size φόρεμα με διχρωμίες από LAREDOUTE.GR

Η διχρωμία βοηθάει τη σιλουέτα να φανεί πιο στενή ενώ τα σκισίματα στο κάτω μέρος, τονίζουν τα πόδια. Ιδανική λύση για τις διακοπές σου αλλά και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες είναι να επιλέξεις να συνδυάσεις το φόρεμά σου με μια ζακέτα, κλείνοντας μόνο ένα κουμπί στη μέση. Αν νιώθεις πως οι γάμπες σου δεν είναι από τα δυνατά σου σημεία το μήκος μέχρι τον αστράγαλο είναι η ιδανική επιλογή για εσένα και δίνει ένα κομψό αποτέλεσμα.

Είναι βασικό να θυμάσαι πως όταν ντύνεστε το πιο σημαντικό δεν είναι να επιδιώκεις να φανείς πιο αδύνατη, αλλά να παρουσιάζεις ένα ισορροπημένο σύνολο το οποίο σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία.

Πόνταρε σε φορέματα με μεγάλα μεγέθη με λεπτομέρειες όπως τα βολάν, σε σημεία που θέλεις να αναδείξεις, όπως για παράδειγμα το ντεκολντέ.

φόρεμα με βολάν σε μεγάλο μέγεθος από laredoute.gr

Δοκίμασε πολλά σχέδια με διαφορετικές υφές ή πόνταρε σε μια χρωματική παλέτα που ταιριάζει με την αισθητική σου. Ποιος είπε ότι το plus size ντύσιμο πρέπει να είναι βαρετό. Το απόλυτο γυναικείο κομμάτι, το φόρεμα μπορεί να είναι το βασικό κομμάτι του στιλ σου και να το προσαρμόζεις ανάλογα με κάθε περίσταση. 

Πειραματίσου με διαφορετικά υφάσματα αφού το ύφασμα προσδιορίζει το ρούχο και το προσωπικό σου στιλ. Το ίδιο κόψιμο μπορεί να μοιάζει τελείως διαφορετικό αν αποτελείται από διαφορετικό υλικό, για παράδειγμα ένα λινό φόρεμα είναι για πρωινές εμφανίσεις ενώ η σατέν εκδοχή του για πιο βραδινά looks. 

Τα χρώματα μπορούν να δώσουν έμφαση σε ένα σημείο του σώματός σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να το καταστρέψουν. Οι σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο, λαδί, μπλε κολακεύουν ενώ το λευκό και τα παστέλ χρώματα τονίζουν περισσότερο. Αν σου αρέσουν τα μοτίβα θα προτείναμε να ποντάρεις σε φλοράλ με μικρά σχέδια και ριγέ με κάθετες ρίγες. Τα πολύ μεγάλα σχήματα στα prins δίνουν όγκο. 

Ανακάλυψε  γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια που καθορίζουν το προσωπικό σου στιλ. Σημασία έχει να αισθάνεσαι ωραία με τα κομμάτια που θα επιλέξεις και η αυτοπεποίθησή σου να είναι στα ύψη. 

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα