Article image

Ανακάλυψε τις ιδανικές πιτζάμες και πόνταρε στα πιο ωραία σύνολα ύπνου

writer_name
13/09/2021
Βρες τις ιδανικές πιτζάμες και ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή από σχέδια και υφάσματα στο Laredoute.gr

Υπάρχουν κάποια κομμάτια που όλη την προηγούμενη χρονιά είχαν την τιμιτική τους, τα φορέσαμε πάρα πολύ, έγιναν ο βασικός παρονομαστής της γκαρνταρόμπας μας και περάσαμε αρκετό χρόνο στο σπίτι, φορώντας τα. Ο λόγος για τις αγαπημένες  πυτζάμες, τα νυχτικά και τα σύνολα ύπνου που έγιναν η αγαπημένη μας στιλιστική επιλογή. Το φθινόπωρο έρχεται και το coziness είναι η λέξη κλειδί για τις μέρες και τα βράδια που ακολουθούν Η παραμονή μας στο σπίτι, η ξεκούραση μας, οι φθινοπωρινές Κυριακές με ταινίες και χαλάρωση, επιβάλλουν comfort πυτζάμες, ωραία υφάσματα και πρακτικές γραμμές για αψεγάδιαστα σύνολα ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Πόνταρε σε σωστά υφάσματα

Για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο είναι καλό να επιλέγεις πιτζάμες που σου επιτρέπουν να κοιμάσαι άνετα και να αισθάνεσαι χαλαρά. Είναι σημαντικό να επιλέγειςτα κατάλληλα υφάσματα και υλικά για τις πιτζάμες σου. Πόνταρε σε σύνολα που αποτελούνται από βαμβάκι ή φυσικές ίνες, αφού είναι τα μόνα υλικά που μπορούν να διατηρήσουν τη σωστή θερμοκρασία στο σώμα σου καθώς είναι απορροφητικά. Τα υποαλλεργικά υλικά κατασκευής συνιστούν την ιδανική επιλογή για εσάς, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα εξαιρετικά ποιοτικό ύπνο. Το σατέν θεωρείται ένα πολύ θηλυκό υλικό και δημιουργεί σέξι και μυστηριώδες στιλ. Πόνταρε σε αέρινα νυχτικά και πυτζάμες σε ίσια γραμμή που αγκαλιάζουν το σώμα σου και σου προσθέτουν ένα ιδιαίτερο στιλ. 

σατέν γυναικείες πυτζάμες από Laredoute.gr

Επένδυσε στις ιδανικές γυναικείες πυτζάμες 

Για κομψές εμφανίσεις μέσα στο σπίτι μπορείς να επιλέξεις σατέν πυτζάμες σε μονοχρωμίες ή prints. Επένδυσε σε παλ αποχρώσεις όπως είναι το σάπιο μήλο, στο κλασσικό ριγέ ή σε μια πιο dark απόχρωση όπως είναι το κομψό μπλε. Στο Laredoute.gr θα ανακαλύψεις μια μεγάλη χρωματική παλέττα που θα ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες σου καθώς και πολλά διαχρονικά prints αν έχεις αδυναμία στα πιο playful σύνολα. 

Aν η απλότητα και η άνεση είναι στην κορυφή των προϋποθέσεων σου για το ιδανικό pajama set, τότε μια απαλή, σατέν υφή σε συνδυασμό με ένα κλασικό σχέδιο θα σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα στο σπίτι, όλες τις ώρες της ημέρας.

Άνεση και στιλ 

γυναικείες πιτζάμες θηλασμού από laredoute.gr

Αν πάλι προταιρεότητα για εσένα είναι η άνεση θα σου προτείναμε να ποντάρεις σε ολόσωμες πυτζάμες που μπορείς να φοράς στο σπίτι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες σου ανακαλύπτωντας το ιδανικό σχέδιο για σένα. Χρειάζεσαι ένα νυχτικό θηλασμού ή πυτζάμες εγκυμοσύνης; Μην ανυσηχείς γιατί βρίσκεσαι ένα κλικ μακριά από την ιδανική αγορά.  Άνετες πιτζάμες με απαλές υφές, κοψμές αποχρώσεις και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που κλέβουν τις εντυπώσεις γίνονται η νούμερο ένα επιλογή στο διαδικτυακό καλάθι των αγορών σου. Ανάλογα με τη διάθεση, το στιλ και τις ανάγκες σου μπορείς να ανακαλύψεις τις ιδανικές πυτζάμες για να πετύχεις απόλυτο homewear σύνολο:

Πόνταρε σε prints

φλοράλ γυναικείες πυτζάμες από laredoute.gr

Έχεις αδυναμία στα μωτίβα και στα playful looks ακόμη και στο σπίτ; Θα σου προτείναμε να ποντάρεις σε πυτζάμες με τα διαχρονικά φλοράλ μοτίβα, φωτεινά χρώματα ή ήσυχες αποχρώσεις, loose ή πιο στενές γραμμές για ένα σύγχρονο pyjama look. Αγαπάς το ρομαντικό στιλ; Tότε λεπτομέρειες όπως η δαντέλα αλλά και η διαφάνεια, είναι must-have στις αγορές σου. 

Οι τέλειες ανδρικές πυτζάμες

ανδρικές πυτζάμες από laredeoute.gr

Οι τέλεις ανδρικές πυτζάμες πρέπει να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου, να είναι φτιαγμένας από υλικά που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα. Επέλεξε το ιδανικό σχέδιο και γραμμή μέσα από την μεγάλη συλλογή που θα ανακαλύψεις στο Laredoute.gr. Σκούρες αποχρώσεις έρχονται αντιμέτωπες με φωτεινά χρώματα και το διαχρονικό καρό έχει την τιμιτική του αφού είναι μια κλασσική επιλογή για τις ανδρικές πυτζάμες. 

Το τελευταίο σύνολο μιας κουραστικής ημέρα, αλλά και το πρώτο στο πρωινό σου ξύπνημα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα. Προσάρμοσε το δικό σου στιλ και στις πιτζάμες σου και βρές το sleepwear look που χρειάζεσαι. 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα