Article image

Back to School - Παιδικό ντύσιμο για επιστροφή στα θρανία

writer_name
13/09/2021
Βρες όλα όσα χρειάζεσαι για την σχολική γκαρνταρόμπα στο Laredoute.gr

Οι διακοπές για τις περισσότερες οικογένειες έχουν φτάσει στο τέλος τους, με τα παιδιά να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή στα θρανία! Σεπτέμβρης, λοιπόν, και… πίσω στα θρανία και στην καθημερινότητά μας! Αν λοιπόν έχεις παιδιά τότε ξέρεις καλά πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για αρκετά καθημερινά ρούχα που να μπορούν τα παιδιά να αλλάζουν εύκολα.  Ανάμεσα στα απαραίτητα σχολικά είδη πρωταγωνιστούν και τα παιδικά ρούχα που θα φορέσουν τα παιδιά για να υποδεχθούν τη νέα σχολική χρονιά. Ρούχα που θα προσφέρουν άνεση και ευελιξία στα παιδιά για όλες τις ώρες που θα βρίσκονται στο σχολείο. Πολλές επιλογές για να ανακαλύψεις τα ιδανικά κομμάτια, σύμφωνα με το στιλ και τις ανάγκες του κάθε παιδιού. 

Οι  παιδικές συλλογές στο Laredoute.gr θα λύσουν τα χέρια κάθε μαμάς και θα κάνει τους μικρούς πρωταγωνιστές να νιώθουν όμορφα με τα σύνολά τους, όλες τις ώρες της ημέρας. Οικονομικές επιλογές για αγόρια και κορίτσια, φωτεινά χρώματα, άνετα υφάσματα και prints είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που θα ανακαλύψεις στις online συλλογές. Sporty looks έρχονται αντιμέτωπα με κλασσικά πουκάμισα για τα αγόρια της παρέας και girly φορέματα για τα κορίτσια! 

Ήρθε τώρα η ώρα να ανανεώσεις την σχολική γκαρνταρόμπα των παιδιών και να οργανώσεις την ντουλάπα τους με τα κομμάτια που θα κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη. Τα παιδιά πρέπει να έχουν την ευκαιρία να διαλέγουν και κάποια ρούχα μόνοι τους, έτσι ώστε να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή τους και να νιώθουν ωραία στις πρώτες “δύσκολες” μέρες στο σχολείο. Φόρμες, φούτερ, κολάν, φορέματα πλεκτά, και μπλούζες καλύπτουν τις πολλές και διαφορετικές στιλιστικές ανάγκες κάθε παιδιού. 

Παιδικά ρούχα για κορίτσια

παιδικά ρούχα για κορίτσια από Laredoute.gr

Τα ζωηρά και φωτεινά χρώματα όπως το ροζ, το γαλάζιο και το πορτοκαλί αναμφίβολα θα ξετρελάνουν τα κορίτσια. Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή στο Laredoute.gr και ποντάρετε σε κομμάτια που θα κάνουν κάθε κορίτσι να αισθάνεται όμορφα. Μπλούζες με playful prints όπως είναι οι καρδιές, οι ρίγες, τα φρούτα και και τα logos είναι κάποια από τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν. Μπλούζες με στρογγυλό γιακά  και βολάν, για κορίτσια που προτιμούν τα πιο ρομαντικά σύνολα έρχονται αντιμέτωπα με sporty looks.

Το αγαπημένο κομμάτι για κάθε κορίτσι, το φόρεμα δεν μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου. Διαφορετικά μεγέθη για όλες τις ηλικίες, πολλά σχέδια και διαφορετικά κοψίματα ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, συνδυάζοντας το με αθλητικά παπούτσια , μποτάκια, ή μπαλαρίνες. 

 

Παιδικά ρούχα για αγόρια 

παιδικκά ρούχα από laredoute.gr

Απαραίτητα είναι αναμφισβήτητα τα T-shirts σε βασικά χρώματα όπως είναι το γκρί, το λευκό και το μαύρο. Πρόσθεσε κάποιες ακόμη επιλογές με χρώματα που έχουν αδυναμία τα παιδιά και τους κάνουν να αισθάνονται ωραία, φορώντας τα. Στο Laredoute.gr θα ανακαλύψεις μια μεγάλη χρωματική παλέτα με έντονα χρώματα που θα κάνουν κάθε παιδί χαρούμενο. Τα φούτερα χρειάζονται για τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες όπου ο καιρός αλλάζει και το παιδί θα νιώθει άνετα με αυτή την στιλιστική επιλογή. Polo tops και πουκάμισα μπορούν να φορεθούν σε πιο επίσημες περιστάσεις και μπορείς να βρεις πολλές επιλογές που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε παιδιού.  Όσον αφορά τα παντελόνια, ανάλογα με το τι προτιμάει κάθε παιδί, αν θέλει να έχει πιο αθλητικό στιλ θα ποντάρεις σε φόρμες, αλλιώς για πιο casual looks, το τζιν παραμένει το απόλυτο musth-have και στην παιδική ένδυση. Τα παπούτσια θα ολοκληρώσουν κάθε σύνολο και μπορείς να βρεις ανάμεσα σε αθλητικά, μοκασίνια, μποτάκια και πάνινα παπούτσια.

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα