Article image

Home Office: Ένα Μοναδικό Γραφείο στο Σπίτι

writer_name
LaRedoute
06/11/2021

Ανακάλυψε μοναδικές ιδέες για να μετατρέψεις ένα δωμάτιο στο δικό σου home office. Βρες online έπιπλα γραφείου & φτιάξε το ιδανικό δωμάτιο γραφείο στο σπίτι!

H πανδημία του Covid-19 και κατά συνέπεια η επιθυμία για ασφάλεια έφεραν μια νέα πραγματικότητα στην καθημερινότητά μας. Μία από τις νέες covid-free συνήθειες ήταν και η εργασία από το σπίτι ή αλλιώς η εργασία home office, η οποία έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που αντιλαμβανόμασταν τον χώρο δουλειάς. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το σπίτι μας έγινε το «καταφύγιό» μας αλλά και ο χώρος, όπου μπορούσαμε να εργαστούμε με ασφάλεια, κάτι που για πολλούς αποτέλεσε μια νέα εργασιακή συνθήκη και μετά τη λήξη αυτής της τόσο ιδιαίτερης περιόδου.

Έτσι, μας δόθηκε η ευκαιρία να επανεξετάσουμε τον χώρο μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον... εντός του σπιτιού μας!

home office

Κι επειδή πιθανότατα ανήκεις σε εκείνους που θέλουν να διαμορφώσουν το δικό τους γραφείο στο σπίτι, σου έχουμε τις ιδανικές επιλογές για να το κάνεις!

Όλα φυσικά εξαρτώνται από τον χώρο που μπορείς να διαθέσεις στο σπίτι σου αλλά και το στιλ διακόσμησης που σου αρέσει, καθώς το γραφείο δεν παύει να είναι κομμάτι της κατοικίας και, άρα, πρέπει να ακολουθεί μια κοινή στιλιστική λογική.

  • Αν η εργασία σου προϋποθέτει την ύπαρξη laptop, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο μικρό και στενό γραφείο υπολογιστή, το οποίο τοποθετείται εύκολα οπουδήποτε ή ακόμα και ένα πτυσσόμενο επιτοίχιο γραφείο, για εσένα που δεν μπορείς να διαθέσεις πολύ χώρο. Αν πάλι εργάζεσαι σε σταθερό υπολογιστή, τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα μεγαλύτερο γραφείο, το οποίο διαθέτει και συρτάρια για τα απαραίτητα έγγραφα.

Γραφείο Junius από ξύλο δρυ/λινόλεουμ

  • Ένα γωνιακό γραφείο αποτελεί, επίσης, μια πολύ καλή λύση και έναν έξυπνο τρόπο για εξοικονόμηση χώρου.
  • Ένα γραφείο με βιβλιοθήκη, ενσωματωμένη σε αυτό, εκτός από μεγάλη τάση είναι και μια πολύ καλή λύση για να συνδυάσεις δύο έπιπλα σε ένα! Έτσι, την επόμενη φορά που θα θέλεις κάποιο βιβλίο ή έγγραφο, δε θα χρειαστεί να μετακινηθείς καθόλου, χάνοντας χρόνο.

Αναστρέψιμο γραφείο με βιβλιοθήκη Fιnon

Γραφείο με πλεγμένο ρατάν, Talist

Γραφείο από ξύλο δρυ και μέταλλο

Φυσικά, όσο σημαντική είναι η επιλογή του γραφείου άλλο τόσο σημαντικό είναι να επιλέξεις τη σωστή καρέκλα γραφείου, αφού πρωτίστως η άνεση και φυσικά το design της παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Περιστρεφόμενη πολυθρόνα γραφείου, Carina

Καρέκλα γραφείου με μπουκλέ ταπετσαρία, Tibby

Μεταλλική συρταριέρα γραφείου

Δεν ξεχνάμε, όμως, ότι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι είναι οι μαθητές και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οφείλουμε να δημιουργήσουμε για εκείνους έναν χώρο, μέσα στον οποίο θα μπορούν να συγκεντρωθούν και να μελετήσουν απερίσπαστοι.

  • Οι επιλογές σε παιδικά γραφεία πάρα πολλές και για όλα τα γούστα, από ένα vintage παιδικό γραφείο 60s αισθητικής και ένα γραφείο-θρανίο με ενσωματωμένο κάθισμα μέχρι ένα γραφείο με αναφορές στα κλασικά σχολικά θρανία με τα μεταλλικά πόδια και την ξύλινη επιφάνεια, συνοδευόμενο από την ίδια καρέκλα. Τέλος, μεγάλη τάση είναι τα μεταλλικά παιδικά γραφεία βιομηχανικού στυλ σε έντονα χρώματα.
  • Για τους μεγαλύτερους μαθητές και μελλοντικούς φοιτητές, ένα παιδικό γραφείο με βιβλιοθήκη είναι απαραίτητο, ώστε το παιδί να έχει συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεται δίπλα του!

Vintage παιδικό γραφείο

Σχολική καρέκλα και γραφείο vintage Buton

Μεταλλικό παιδικό γραφείο Hiba

 

Δες εδώ όλα τα έπιπλα γραφείου της La Redoute!

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα