Article image

Χειμώνας, ώρα για τα πιο ζεστά πλεκτά!

writer_name
LaRedoute
02/12/2021

Nτύσου ζεστά και στιλάτα με τα πλεκτά της La Redoute, ανανεώνοντας τη χειμερινή ντουλάπα σου. Αναζήτησε μοναδικές επιλογές σε ζακέτες και πλεκτά πουλόβερ!

Xειμώνας και πλεκτά πάνε μαζί και η La Redoute έχει για σένα τις πιο στιλάτες και ζεστές επιλογές σε πλεκτά πουλόβερ και ζακέτες, για χειμερινά οutfits που δεν περνούν απαρατήρητα.

Ας δούμε μερικές μόνο από τις πολλές επιλογές που σου δίνει η La Redoute σε πλεκτά, ζακέτες γυναικείες και ζακέτες ανδρικές.

Tα must-have της γυναικείας, χειμερινής ντουλάπας: 

Το πουλόβερ με στρογγυλό γιακά: Mία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν είναι οι έντονοι preppy γιακάδες, οι οποίοι έχουν πάρει θέση και στα πλεκτά μας, δίνοντάς τους ένα πιο δημιουργικό twist. Συνδύασέ το με μία κοντή καρό φούστα ή ένα κοτλέ παντελόνι, για το απόλυτο frenchie look.

Λεπτό πλεκτό 2 σε 1 με μεγάλο στρογγυλό γιακά

Το πλεκτό με κοτσίδες: To πιο χαρακτηριστικό και αγαπημένο, ίσως, πλεκτό όλων μας γυρνάει στα παιδικά μας χρόνια, αφού είναι ένα κομμάτι που σίγουρα όλες είχαμε φορέσει και συνεχίζουμε να αγαπάμε, πόσο μάλλον στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, όπως αυτή με τη διχρωμία.

Δίχρωμο πλεκτό με κοτσίδες

Το πλεκτό με όρθιο λαιμό και φερμουάρ: Τα πλεκτά με φερμουάρ αποτελούν μια ακόμα δυνατή τάση της χειμερινής σεζόν. Ευκολοφόρετα και στιλάτα, αφού μπορούν να αναδείξουν χάρις στο ρυθμιζόμενο ύψος του γιακά τους, πουκάμισα αλλά και εσωτερικά ζιβάγκο.

Πλεκτό με όρθιο λαιμό και αλπακά στη σύνθεση

Το κρουαζέ πλεκτό: Κομψό και all-time classic το πλεχτό σε κρουαζέ γραμμή είναι ευκολοφόρετο και κολακεύει τις σιλουέτες με αρκετό στήθος. Ιδανικό για να φορεθεί ακόμη και πάνω από φόρεμα.

Το πλεκτό με πόλο γιακά: Το πόλο, χαρακτηριστικό στοιχείο κομψότητας της δεκαετίας του ‘30, μας χαρίζει τη ζεστή εκδοχή του και γίνεται ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του φετινού χειμώνα για κομψές καθημερινές εμφανίσεις.

Μακρυμάνικο πλεκτό με πόλο γιακά

Το πλεκτό με ζακάρ μοτίβα: Αποπνέει vintage αέρα και κάθε χρόνο αποτελεί κομμάτι της χειμερινής μας ντουλάπας. Τα αγαπημένα σε όλους ζακάρ μοτίβα είναι σίγουρα κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας αλλά παραμένουν εδώ και χρόνια κλασική αξία πάνω σε ένα ζεστό πουλόβερ.

Ζακάρ πλεκτό με όρθιο λαιμό

Το πλεκτό με βολάν: Αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν και μας χαρίζει ρομαντικά σύνολα που εκπέμπουν γλυκιά κομψότητα. Αν αγαπάς τον ρομαντισμό και το preppy στιλ, το πλεκτό με βολάν είναι σίγουρα η επόμενη αγορά σου.

πλεκτό με βολάν

Το πλεκτό ζιβάγκο: Aναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής μας ντουλάπας, το πλεκτό με γιακά ζιβάγκο είναι ο ορισμός του πασπαρτού ρούχου αλλά και του αυθεντικού cool στιλ. Συνδύασέ το με τα πάντα, από τζιν μέχρι και μίνι φούστες, για τις πιο όμορφες και ζεστές μέρες και νύχτες.

Το πλεκτό γιλέκο: Δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα το μάλλινο γιλέκο -γνωστό και ως καζάκα- είναι must-have αυτή τη σεζόν και ό,τι πιο βολικό για αμέτρητους συνδυασμούς. Φόρεσέ το  πάνω από ένα πουκάμισο ή ένα ζιβάγκο, με φούστα σε γραμμή Α ή μόνο του με ένα τζιν.

Πλεκτό γιλέκο με στρογγυλή λαιμόκοψη

Η ζακέτα σε ναυτικό στιλ: Κλασικό και πάντα αγαπημένο κομμάτι, η ζακέτα σε ναυτικό στιλ δεν μπορεί να λείπει από καμία ντουλάπα. Ιδανικός συνδυασμός με jeans αλλά και υφασμάτινα cigarette παντελόνια. Cool vibes σε κάθε σου βήμα!

Ζακέτα σε ναυτικό στυλ με κοτσίδες

Το πλεκτό από κασμίρι: Φίνο, πολύ ζεστό και all-time classic, το πλεκτό από κασμίρι είναι όλα αυτά που ζητάς από ένα πλεκτό. Εντυπωσιακό μέσα στην απλότητά του μπορεί να φορεθεί με τα πάντα από το πρωί ως το βράδυ, εκπέμποντας sophisticated κύρος.

Tα must-have της ανδρικής, χειμερινής ντουλάπας:

To πλεκτό με στρογγυλή λαιμόκοψη: Mονόχρωμο, κομψό και ευκολοφόρετο, είναι το πλεκτό που δεν πρέπει να λείπει από καμία ανδρική ντουλάπα. Είτε με πουκάμισο από μέσα είτε χωρίς, ταιριάζει τόσο με jeans όσο και με υφασμάτινα παντελόνια.

Πλεκτό με στρογγυλή λαιμόκοψη από lambswool

Η ζακέτα με φερμουάρ: Ό,τι πιο ευκολοφόρετο για αμέτρητους συνδυασμούς, με πουκάμισο αλλά και T-shirt από μέσα. Ζεστή και άνετη, η ζακέτα με φερμουάρ θα γίνει το κομμάτι πασπαρτού της ντουλάπας σου.

Ζακέτα με φερμουάρ από lambswool

Το πλεκτό ζιβάγκο: Ιδανικό για εσένα που θες να είσαι όλη μέρα ζεστός και στιλάτος. Συνδυασμένο με blazer αλλά και με παλτό σε αυστηρό κόψιμο, μπορεί να φορεθεί και για βραδινές εμφανίσεις.

Η ζακέτα με κουμπιά: Χαρίζει ανεπιτήδευτη κομψότητα σε κάθε σου look, ενώ μαζί με ένα ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση δημιουργούν το τέλειο δίδυμο!

Ζακέτα με κουμπιά από lambswool

Βρες εδώ όλα τα γυναικεία πλεκτά.

Βρες εδώ όλα τα ανδρικά πλεκτά.

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα