Article image

Πώς θα ντυθείς σαν τα κορίτσια του Emily In Paris

writer_name
LaRedoute
06/01/2022

Ντύσου σαν τα κορίτσια του Emily In Paris με τη βοήθεια της La Redoute.
Βρες προτάσεις ρούχων για να αποκτήσεις french style στην καθημερινότητά σου!

Η Emily Cooper (aka Emily In Paris), επέστρεψε στις ζωές μας και πάλι, με την δεύτερη πολυαναμενόμενη σεζόν της σειράς. Οι fans του Netflix, ανυπομονούσαν να δουν τις περιπέτειες της Emily στην πόλη του φωτός, τις βόλτες στον Σηκουάνα, αλλά και το french style των κοριτσιών της σειράς.

Emily, Sylvie, Mindy, Camille: Όποια και αν είναι η αγαπημένη σου, στη La Redoute θα βρεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να έχεις κι εσύ το γαλλικό τους στυλ. Από φορέματα, μέχρι αξεσουάρ και παπούτσια, όλη η γαλλική μόδα είναι στα χέρια σου με λίγα μόνο clicks.

Πως θα ντυθείς σαν τις πρωταγωνίστριες της σειράς:

Emily

Το ντύσιμο της Emily, έχει κάτι από την αμερικάνικη καταγωγή της, με πολύ έντονα prints, χρώματα και συνδυασμούς. Ωστόσο, προσπαθεί να προσαρμοστεί και στην french fashion. Αυτό, το επιτυγχάνει με τα αξεσουάρ και τις πιο μίνιμαλ πινελιές. Προτιμά τις mini φούστες, τα σακάκια, τα εντυπωσιακά tops και τα καπέλα.

Mini Floral φόρεμα: Το φλοράλ είναι ένα από τα πολλά prints που βλέπουμε να φορά συχνά η Emily. Ειδικότερα, πρόκειται για mini φόρεμα, που φαίνεται να είναι απο τα αγαπημένα της.

Κοντό φόρεμα-φάκελος

Μακρύ παλτό: Τα χρωματιστά παλτό, συνδυάζονται με τις φούστες και τα φορέματα που προτιμά για το γραφείο, τις κρύες μέρες στο Παρίσι.

Μακρύ Παλτό

Bucket hat: Το bucket hat, αποτέλεσε μεγάλο θέμα συζήτησης στην πρώτη σεζόν. Δεν το αποχωρίζεται ούτε στην δεύτερη, απ’ότι φαίνεται, φορώντας το σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Καπελάκι με καρό μοτίβο

Καρό γόβες: Τα εντυπωσιακά παπούτσια είναι ένα από τα must για το ντύσιμο της Emily. Επιπλέον, το καρό, έχουμε παρατηρήσει ότι πρωταγωνιστεί συχνά στο ντύσιμό της.

Καρό γόβες

Sylvie

Η Sylvie, αποτελεί την επιτομή της γαλλικής φινέτσας στη σειρά. Είναι μια Boss-Lady, με εντυπωσιακά φορέματα, blazers και minimal κοσμήματα. Έχει το επιμελώς ατημέλητο γαλλικό στυλ που πολλές γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν.

Μπλέιζερ: Η Sylvie, φοράει συχνά σακάκια και καλοραμμένα κοστούμια, που κλέβουν την παράσταση.

Καρό σακάκι μπλέιζερ

Chic μακρυμάνικο top: Την βλέπουμε συχνά με μπλούζες μονόχρωμες σε γήινους τόνους και λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Μακρυμάνικη μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη

Εβαζέ φόρεμα: Ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες και classy κοψίματα, είναι απαραίτητο για τη γκαρνταρόμπα μιας γαλλίδας.

Κοντομάνικο εβαζέ φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη

Ψηλοτάκουνες γόβες: Οι γόβες με ψηλό τακούνι, αποτελούν τα ιδανικά παπούτσια για να συνδυαστούν με τα κομψά outfits του γραφείου.

ψηλοτάκουνες γόβες

Mindy

Η Mindy, είναι μια πληθωρική και έντονη προσωπικότητα, λάτρης των χρωμάτων των crop tops, της παγιέτας, των έντονων αξεσουάρ όπως οι τσάντες και τα κοσμήματα. Εξάλλου, είναι η τραγουδίστρια της παρέας και τολμά να δοκιμάσει το πολύ φανταχτερό ντύσιμο.

Top με διαφάνεια: Η Mindy λατρεύει τα tops που έχουν κάτι ξεχωριστό και η διαφάνεια είναι σίγουρα μέσα στο κλίμα.

Μακρυμάνικη μπλούζα με όρθιο λαιμό

Σορτς από συνθετικό δέρμα: Τα σορτς και τα έντονα χρώματα είναι στις προτιμήσεις της πολύ συχνά στη σειρά.

Σορτς από συνθετικό δέρμα

Μποτάκια με snake print: Το snake print ταιριάζει με την έντονη προσωπικότητά της και τα μποτάκια συνδυάζονται με τα looks της.

μποτάκια με snake print

Καπέλο: Όπως και η Emily, φοράει συχνά καπέλα, με μια προτίμηση στα borsalino, όχι στα bucket hats.

καπέλο μπορσαλίνο

Camille

Το γαλλικό στυλ ντυσίματος ακούει, επίσης, το όνομα Camille. Ένα french girl με σύγχρονο ντύσιμο, φρέσκο και “je ne sais quoi”, όπως συναντάμε στους δρόμους του Παρισιού. Το style της, κινείται ανάμεσα στο chic και το mix n’ match. Την έχουμε δει να φορά από denim μέχρι φορέματα, πλεκτές ζακέτες, σακάκια και μπερέδες.

Πλεκτή μαρινιέρα: Το γαλλικό στυλ απαιτεί ένα πλεκτό με μαρινιέρα και η Camille, είναι το french girl που το υποστηρίζει.

πλεκτή μαρινιέρα

Μακρύ oversized blazer: Το oversized blazer έχει την τιμητική του, καθώς το φοράει ακόμα και σαν φόρεμα.

μακρύ oversize blazer

Μπερές: Γαλλικό στυλ, σημαίνει, μεταξύ άλλων, και μπερές. Ένας λευκός, είναι απαραίτητος για κάθε ντουλάπα.

μπερές

Μοκασίνια λουστρίνι: Το κορίτσι που αγαπά ένα από τα trends της χρονιάς, είναι η Camille. Συνδυάζει τα φορέματα και τα σακάκια με τα stylish μοκασίνια της.

μοκασίνι λουστρίνι

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα