Article image

Ρούχα εγκυμοσύνης για να είσαι άνετη & in style

writer_name
LaRedoute
14/01/2022

Αναζητάς τα πιο stylish ρούχα εγκυμοσύνης; Στο e-shop της La Redoute θα βρεις παντελόνια εγκυμόσυνης, φορέματα εγκυμοσύνης και άλλα είδη ρούχων!

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει και δυσκολεύεσαι να φορέσεις και να ταιριάξεις μεταξύ τους τα κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Επειδή θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις καθημερινά looks για την δουλειά και την βόλτα, χρειάζεται να κάνεις έρευνα.

Εμείς, σε γλιτώνουμε από τον κόπο και σου προτείνουμε τα ρούχα εγκυμοσύνης, που είναι άνετα και ταυτόχρονα πολύ στυλάτα. Στη La Redoute, μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικά, αλλά και value for money ρούχα εγκυμοσύνης, ώστε να τα κρατήσεις αρκετούς μήνες στη ντουλάπα σου. Εξάλλου, ενδέχεται να τα χρειαστείς και για κάποιο χρονικό διάστημα μετά τη γέννα.

Στη La Redoute, έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις φορέματα, top, αλλά και παντελόνια εγκυμοσύνης, που μπορείς να φοράς καθημερινά, στην δουλειά, αλλά και στην βόλτα.

Δες όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τα stylish outfits της εγκυμοσύνης:

Φορέματα 

Μακρυμάνικο πλεκτό φόρεμα: Το πλεκτό φόρεμα σε ίσια γραμμή, θα σε βοηθήσει να είσαι ζεστή και trendy τις κρύες μέρες του χειμώνα. Plus, θα αναδείξει ωραία τις καμπύλες σου και την κοιλιά σου.

Μακρυμάνικο φόρεμα εγκυμοσύνης

Μακρύ αέρινο φόρεμα: Ένα μακρύ αέρινο φόρεμα, θα σου φτιάχνει τη διάθεση όταν το φοράς. Ταιριάζει με πολλά και διαφορετικά ζευγάρια παπουτσιών, από αθλητικά, μέχρι cowboy boots. Φοριέται άνετα από την αρχή ως το τέλος της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά.

Μακρύ φόρεμα εγκυμοσύνης με κουμπιά

Κρουαζέ μαύρο φόρεμα: Το little black dress που θα χρειαστείς, είναι αυτό το κρουαζέ φόρεμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με φουλάρι, χρυσά κοσμήματα και χρωματιστό σακάκι ή παλτό αν θέλεις να δώσεις χρώμα στο look σου.

Κρουαζέ φόρεμα εγκυμοσύνης

Tops

Φλοράλ μπλούζα: Η φλοράλ μπλούζα με σφηκοφωλιά, θα σε κάνει να νιώθεις άνετα, ενώ παράλληλα, θα δώσει πόντους στο outfit of the day.

Μπλούζα εγκυμοσύνης με σφηκοφωλιά

Πουκάμισο denim: Ένα denim πουκάμισο είναι απαραίτητο για τη ντουλάπα σου όλες τις εποχές. Σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα total denim look με το τζιν παντελόνι.

Πουκάμισο εγκυμοσύνης από ελαφρύ ντένιμ

Λεπτό πλεκτό: Το λεπτό πλεκτό μαρινιέρα, είναι must για τις βόλτες έξω στην πόλη και τη φύση, καθώς συνδυάζεται άψογα τα παντελόνια σου.

Λεπτό πλεκτό εγκυμοσύνης με στρογγυλή λαιμόκοψη

Καρό πουκάμισο: Το πουκάμισο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, είναι το καρό. Οι βόλτες στην φύση και οι εκδρομές, θα αποκτήσουν άλλον αέρα.

Καρό πουκάμισο εγκυμοσύνης

Bottoms

Τζιν σαλοπέτα: Σαλοπέτα και εγκυμοσύνη μπορεί να ακούγεται πολύ κλισέ, αλλά είναι τόσο cute που θα σε πείσει να την δοκιμάσεις.

Τζιν σαλοπέτα εγκυμοσύνης

Τζιν παντελόνι: Τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι εγκυμοσύνης θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αυτούς τους μήνες. Αν είναι να αγοράσεις ένα, επίλεξε την ίσια γραμμή που είναι all time classic.

Ίσιο τζιν εγκυμοσύνης από οργανικό βαμβάκι

Καρό παντελόνι: Ένα υφασμάτινο παντελόνι με καρό print, μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, με πουκάμισο, top, ή και πουλόβερ, στην δουλειά, αλλά και στην έξοδο.

Καρό παντελόνι εγκυμοσύνης

Μακριά φούστα: Μια μακριά φλοράλ φούστα θα σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα.

Μακριά φούστα εγκυμοσύνης με φλοράλ μοτίβο

Μίνι φούστα: Αν είσαι fan του μίνι, τότε η κοντή πουά φούστα, είναι της προτίμησής σου.

Κοντή φούστα εγκυμοσύνης με πουά μοτίβο

Πανωφόρια

Κοτλέ σακάκι: Δεν χρειάζεται να αγοράσεις μόνο καθαρά κομμάτια εγκυμοσύνης. Μπορείς να διαλέξεις φαρδιές γραμμές, όπως αυτό το κοτλέ blazer.

Σακάκι σε μεσάτη γραμμή από κοτλέ βελούδο

Μακρύ καρό παλτό: Το ίδιο ισχύει και για τα πανωφόρια. Διάλεξε ένα μακρύ παλτό και αγόρασέ το ακόμα και σε ένα νούμερο μεγαλύτερο, ώστε να είναι oversize.

Μακρύ καρό παλτό

Καπιτονέ μπουφάν: Ωστόσο, υπάρχουν μπουφάν εγκυμοσύνης, που θα αγκαλιάσουν το σώμα σου.

Κοντό καπιτονέ μπουφάν εγκυμοσύνης

Ζακέτα με V: Η ζακέτα με V, μπορεί να αποτελέσει από top, μέχρι και πανωφόρι τους ανοιξιάτικους μήνες. Την φοράς πάνω από τα φορέματα, τα πουκάμισα, αλλά και τα t-shirts σου.

Ζακέτα εγκυμοσύνης με V

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα