Article image

Βρες τα πιο ωραία δώρα Αγίου Βαλεντίνου στη La Redoute

writer_name
LaRedoute
31/01/2022

Αν ψάχνεις δώρο Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον ή για εκείνη, θα το βρεις στη La Redoute.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και έχεις αρχίσει να αναζητάς το κατάλληλο δώρο. Επειδή πρόκειται για μια γιορτή αγάπης, ακόμα και αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς να πάρεις ένα δώρο για τον εαυτό σου, να του δηλώσεις την αγάπη σου για ακόμα μια μέρα. Εξάλλου, όσο περνάνε τα χρόνια, βλέπουμε ότι το self care έχει την τιμητική του.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να αγοράσεις τα πιο πρωτότυπα δώρα για ζευγάρια, δώρα για άνδρες, αλλά και δώρα για γυναίκες. Στη La Redoute, θα βρεις ιδέες για πρωτότυπα δώρα.

Δώρο για εκείνη

Αν ψάχνεις δώρο Αγίου Βαλεντίνου για εκείνη, τότε οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες. Θα βρεις ρούχα, αξεσουάρ, αλλά και κοσμήματα.

Κόκκινο κορμάκι: Μπορείς φυσικά να επιλέξεις μια σταθερή αξία, όπως τα εσώρουχα. Το sexy κόκκινο κορμάκι, είναι ο,τι πρέπει για να γιορτάσετε το Valentine’s Day. Εξάλλου, τα εσώρουχα και τα κορμάκια, είναι μεγάλο trend μέσα από το σακάκι της.

Κορμάκι από οικολογικά υλικά, Sublime

Φόρεμα με πούλιες: Το μίνι φόρεμα που λάμπει, είναι ιδανικό για την έξοδό σας για φαγητό. Όπου κι αν πάτε, θα είναι εντυπωσιακή και στυλάτη.

Κοντό εβαζέ φόρεμα με πούλιες

Δαχτυλίδια: Ένα σετ με λεπτά χρυσαφί δαχτυλίδια είναι κάτι που σίγουρα θα της αρέσει και θα το ευχαριστηθεί.

Σετ 3 δαχτυλίδια

Βραχιόλι: Αν αγαπάς τα κοσμήματα για δώρο, τότε εδώ σου έχουμε ένα πρωτότυπο βραχιόλι από καλάμι θαλάσσης που θα εκτιμηθεί δεόντως.

Βραχιόλι από καλάμι θαλάσσης

Τσάντα: Οι γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες. Οπότε, ακόμα μια κομψή κροκό τσάντα, θα της αναβαθμίσει το outfit.

Τσάντα με κροκό όψη

Κασπό: Αν θέλεις ένα πιο πρωτότυπο και ασυνήθιστο δώρο, τότε το κασπό από πηλό είναι σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Θα βάλει την αγαπημένη της γλάστρα και θα διακοσμήσει το σαλόνι, ή το υπνοδωμάτιο.

Κασπό από ψημένο πηλό Nahe

Δώρο για εκείνον

Η αναζήτηση για το δώρο Αγίου Βαλεντίνου, δεν είναι καθόλου δύσκολη. Στη La Redoute, προτείνουμε ρούχα, αλλά και αξεσουάρ που θα λατρέψει.

Πλεκτό από κασμίρι: Το κασμιρένιο πλεκτό είναι μια κλασική επιλογή που ταιριάζει σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι ζεστό αλλά και στυλάτο.

Πλεκτό με V από κασμίρι

Μποξεράκια: Όπως και τα γυναικεία εσώρουχα, είναι μια δημοφιλής επιλογή δώρου. Το σετ με 3 μποξεράκια είναι ένα safe δώρο.

Σετ 3 μποξεράκια

Κάλτσες: Σε συνάφεια με τα μποξεράκια, είναι και οι κάλτσες. Οι βαμβακερές κάλτσες με σχέδια είναι on budget και χρήσιμες.

Σετ 3 ζευγάρια βαμβακερές κάλτσες

Δερμάτινη ζώνη: Η δερμάτινη ζώνη είναι απαραίτητη για μια stylish εμφάνιση. Ένα ουδέτερο χρώμα, θα ταιριάξει με τα περισσότερα ρούχα του.

Δερμάτινη ζώνη, Jacmichigan

Δερμάτινα γάντια: Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, μπορείς να του πάρεις μαύρα δερμάτινα γάντια.

Δερμάτινα γάντια

Backpack: Η τσάντα πλάτης είναι ιδανικό δώρο για την καθημερινότητα, αλλά και τα ταξίδια. Χωράει το laptop, αλλά και όλα τα απαραίτητα για travel lovers.

Samsonite Guardit 2.0

Ρομαντικά δώρα

Αν η αναζήτησή σου είναι: ρομαντικά δώρα για ζευγάρια, τότε και για σένα έχουμε ιδέες. Τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί και η ατμόσφαιρα στο σπίτι, δημιουργούν την ατμόσφαιρα που θέλεις για τις 14 Φεβρουαρίου.

Βαλίτσα: Η βαλίτσα είναι το τέλειο δώρο για ένα ζευγάρι που ταξιδεύει. Θα τη χρειαστείτε για ρομαντικές αποδράσεις στο εξωτερικό, σαββατοκύριακα στο βουνό και στη θάλασσα. Αν, μάλιστα το Valentine’s σχέδιο είναι να πάτε κάπου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πεις.

Samsonite S'Cure-Spinner

Κηροπήγια: Τι πιο ρομαντικό από το φως των κεριών; Βάλε την αγαπημένη σας μουσική, άναψε τα κεριά και η βραδιά σας θα είναι μαγική.

Σετ 2 κηροπήγια Oror

Βάζο: Το βάζο είναι το καλύτερο σετ με τα λουλούδια που θα πάρεις στο ταίρι σου. Θα το βάλεις στο τραπέζι και θα το στολίσεις με μια όμορφη ανθοδέσμη.

Βάζο με χρωματιστό γυαλί Tamagni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα