Article image

Xειμερινό στυλ: όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι

writer_name
LaRedoute
07/02/2022

Μποτάκια γυναικεία, μπουφάν γυναικεία αλλά & μπουφάν ανδρικά, φούτερ & αρκετα αξεσουάρ θα τα βρεις στη La Redoute που θα απογειώσει το χειμερινό σου στυλ

Ο χειμώνας είναι μια εποχή που θέλει τις πιο σημαντικές αγορές σε ρούχα και παπούτσια. Χρειάζεσαι τα σωστά ρούχα, κατάλληλα για την εποχή. Τι κι αν έχει πολύ κρύο, βροχή και χιόνι; Μην πτοείσαι, μπορείς να έχεις top χειμερινό στυλ αρκεί να έχεις τα σωστά κομμάτια. Με σωστό layering και τα ρούχα- κλειδιά, θα είσαι παντός καιρού, αλλά και προορισμού. Εξάλλου, στις χειμερινές αποδράσεις πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου ακριβώς ο,τι χρειάζεσαι.

Είναι σημαντικό να σημειώσεις ακριβώς τις ανάγκες σου και να εξετάσεις τι σου λείπει από χειμερινά ρούχα. Χρειάζεσαι πλεκτά, πανωφόρια και παπούτσια σίγουρα. Για να είσαι στυλάτη και στυλάτος, έχουμε τις καλύτερες προτάσεις στη La Redoute. Θα βρεις από μπουφάν γυναικεία και ανδρικά μπουφάν, μέχρι πουλόβερ, χειμερινά παπούτσια, αλλά και αξεσουάρ.

Για εκείνη

Πουλόβερ

Η ποικιλία σε γυναικεία πουλόβερ, ζακέτες και πλεκτά γενικότερα, είναι πολύ μεγάλη. Αν είναι να επιλέξεις, θα χρειαστείς ένα πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια και ουδέτερο χρώμα, που θα ταιριάζει με τζιν, παντελόνια, αλλά και τις φούστες σου.

Πλεκτό με φουσκωτά μανίκια

Φούτερ

Αν προτιμάς το πιο casual ντύσιμο, ένα φούτερ είναι το must κομμάτι που θέλεις. Ωστόσο, δεν σημαίνει απαραίτητα αθλητικό ντύσιμο, καθώς το φούτερ με βολάν μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο και να σε διατηρεί ζεστή.

Φούτερ 2 σε 1 με μυτερό γιακά και βολάν

Πλεκτή ζακέτα

Η πλεκτή ζακέτα σε γήινους τόνους, είναι απαραίτητο κομμάτι για τον χειμώνα και όχι μόνο. Ταιριάζει σε πολλά και διαφορετικά outfits, είτε φοράς πουκάμισο, είτε t-shirt.

Πλεκτή ζακέτα χωρίς κούμπωμα

Πανωφόρια

Τα πανωφόρια είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι του χειμώνα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Υπάρχουν διαφορετικά είδη, πιο λεπτά η βαριά και για όλα τα γούστα.

Το καπιτονέ κοντό μπουφάν (aka puffer jacket), έχει γίνει πλέον κλασικό, καθώς εδώ και 3 χρόνια είναι σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών.

Κοντό καπιτονέ μπουφάν με όρθιο γιακά

Το μακρύ καρό παλτό, είναι απαραίτητο για τις πρωινές εμφανίσεις σου στο γραφείο, αλλά και στη βόλτα το απόγευμα για καφέ και το βράδυ για ποτό.

Μακρύ καρό παλτό

H μακριά καπαρντίνα είναι κατάλληλη για τις πιο ζεστές μέρες αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρόκειται για ένα must- have κομμάτι για τη ντουλάπα σου.

Μακριά καμπαρντίνα

Αν αναζητάς γυναικεία μπουφάν με επένδυση γούνα, τότε το καπιτονέ παρκά δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Κατάλληλο τόσο για την πόλη, όσο και για τα χιόνια.

Καπιτονέ παρκά με όρθιο γιακά

To δερμάτινο biker δεν είναι πλέον μόνο για πιο rock στυλ, αλλά ταιριάζει και με τα floral φορέματά σου.

Κοντό δερμάτινο μπουφάν σε στυλ biker

Αξεσουάρ

O μάλλινος σκούφος, πέρα από τη ζέστη που προσφέρει, δίνει και αυτό το extra coolness στο ντύσιμό σου.

Μάλλινος σκούφος με ριγωτή πλέξη

Το καρό κασκόλ θα δώσει χρώμα σε ένα μονόχρωμο ή πιο απλό ντύσιμο και θα σε προστατεύσει από το κρύο.

Καρό κασκόλ

Τα γάντια από ανακυκλωμένο κασμίρι, είναι απαλά και βοηθούν στο να διατηρούν τα χέρια σου σε άψογη κατάσταση ακόμα και με αρκετό κρύο.

Γάντια από ανακυκλωμένο κασμίρι

Παπούτσια

Για τον χειμώνα χρειάζεσαι σίγουρα αδιάβροχα παπούτσια, όπως είναι οι μπότες χιονιού. Θα σε συντροφεύσουν στα Σαββατοκύριακα στο βουνό και θα τα κρατήσεις σίγουρα για χρόνια.

Μποτάκια, Moon Boot Mid Nylon WP

Το ίδιο ισχύει και για τα μποτάκια με γούνινη επένδυση. Είναι ζεστά και έχουν έρθει ξανά στα trends της χρονιάς με τις celebrities να τα φορούν σε κάθε τους εμφάνιση.

Φλατ μποτάκια με γούνινη επένδυση και φιόγκο

Πιτζάμες

Η αναζήτηση για γυναικείες πιτζάμες χειμερινές, είναι πανεύκολη, γιατί εδώ θα βρεις τις πιο ζεστές, όπως η ολόσωμη πιτζάμα με φερμουάρ που είναι και πολύ cute.

Πολύ ζεστή ολόσωμη πιτζάμα με κουκούλα

Για εκείνον

Το στυλ είναι σημαντικό και για τον άνδρα, ακόμα και στο κρύο. Τα βασικά κομμάτια είναι απαραίτητα και για τη δική του ντουλάπα.

Φούτερ

Το μονόχρωμο φούτερ με κουκούλα θα το χρειαστεί από το πρωί ως το βράδυ με αθλητικό ντύσιμο ή και τζιν.

Φούτερ με κουκούλα

Πλεκτό

Όποιο κι αν είναι το στυλ και η ηλικία του, ένα πλεκτό από κασμίρι χρειάζεται τόσο για το κρύο, όσο και για τις εξόδους.

Πλεκτό με V από κασμίρι

Μπουφάν

Το μπουφάν είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι, ειδικότερα στα χιόνια και την βροχή. Το αδιάβροχο μπουφάν σε ουδέτερο χρώμα, ταιριάζει με όλα.

Αδιάβροχο καπιτονέ μπουφάν

Μποτάκια

Τα ανδρικά μποτάκια έχουν μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια είναι απαραίτητα για τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Δερμάτινα μποτάκια, Jax Plus

Πιτζάμες

Οι χειμερινές πιτζάμες, είναι τέλεια ιδέα και για δώρο, για να τον κρατάνε ζεστό και άνετο μέσα στο σπίτι.

Βελουτέ πιτζάμα

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα