Article image

Νούμερο σουτιέν: tips για να επιλέξεις το σωστό

writer_name
LaRedoute
22/02/2022

Αν η ερώτηση είναι "πώς βρίσκω το νούμερο σουτιέν μου;" τότε η La Redoute θα σου δώσει tips για να βρεις το ιδανικό νούμερο σουτιέν για εσένα.

Στη La Redoute, εκτός από μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία ρούχα και παπούτσια, θα βρεις και όλα τα εσώρουχα που θέλεις. Το σουτιέν είναι βασικό στοιχείο και της γκαρνταρόμπας μας, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια. Εκτός του ότι φοριέται μέσα από διάφανες μπλούζες, ή πουκάμισα και αχνοφαίνεται, τα outfits που μπορείς να το ενσωματώσεις είναι πάρα πολλά. Φοριέται μέσα από μπλούζες με σκισίματα, ή ακόμα και με ένα blazer.

Πολύ σημαντικό ζήτημα που σε απασχολεί συχνά είναι: “Τι νούμερο σουτιέν φοράω;” Ειδικότερα αν πραγματοποιείς συχνά αγορές on-line, θέλεις να είσαι σίγουρη για το ιδανικό νούμερο σουτιέν, αφού δεν έχεις δυνατότητα να το δοκιμάσεις από πριν. Ωστόσο, πολλές φορές, ακόμα και αν το δοκιμάσεις, δεν είσαι σίγουρη αν αυτό είναι το κατάλληλο. Για τον λόγο αυτό, σου έχουμε μερικές συμβουλές για να ξεχωρίζεις ανάμεσα στα αναρίθμητα νούμερα σουτιέν ποιο είναι για σένα και να μην ξαναπείς: “πως να βρω το νούμερο σουτιέν μου;”

Tips για να βρεις το ιδανικό σουτιέν για σένα

Πάρε τη μεζούρα

Αρχικά, θα πρέπει να πάρεις τη μεζούρα και να μετρήσεις. Τοποθέτησέ την γύρω από την πλάτη σου κάτω από το στήθος σου, ώστε να μετρήσεις το μέγεθος του θώρακά σου. Προσπάθησε να μην σε σφίγγει, αλλά να μην περισσεύει και πολύ. Αν για παράδειγμα είναι 87 εκατοστά, τότε μπορείς να το στρογγυλοποιήσεις στα 90.

Στην συνέχεια, μέτρησε το μέγεθος του στήθους σου, στο πιο γεμάτο του σημείο. Αφού μετρήσεις και σημειώσεις τα αποτελέσματα, δες τον οδηγό μεγεθών της La Redoute, ώστε να βρεις ποιο είναι το νούμερό σου. Ο οδηγός είναι το μεγεθολόγιο για τα νούμερα σουτιέν που θα σε εξυπηρετήσει στις αγορές σου. Οι αντιστοιχίες στα νούμερα σουτιέν είναι κάτι εύκολο να το βρεις.

Φυσικά, είναι διαφορετικό το νούμερο για ένα σουτιέν με μπανέλα από ένα μπουστάκι.

Σουτιέν με μπανέλα MINIFIQUE

Μπουστάκι Zen Dentelle

Επιπλέον, αν πρόκειται για σουτιέν θηλασμού, θα χρειαστεί να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο σίγουρα.

Σετ από 2 σουτιέν θηλασμού από βαμβάκι χωρίς μπανέλα

Βρες την αναλογία στα νούμερα

Αν έχεις σουτιέν από διαφορετική εταιρεία, τότε θα πρέπει να βρεις την αντιστοιχία στο νούμερο, ή να μετρήσεις τη διάμετρο του σουτιέν ώστε να αγοράσεις αυτό που ψάχνεις. Για να πετύχεις τη σωστή αναλογία, θα πρέπει και πάλι να είναι τα ίδια, για παράδειγμα ένα τρίγωνο σουτιέν από τούλι, είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα.

Τρίγωνο σουτιέν από κεντημένο τούλι

Ξεχώρισε τα ανάλογα με το είδος

Όπως είπαμε και παραπάνω, για να βρεις το ιδανικό νούμερο σουτιέν, καλό είναι να τα ξεχωρίσεις και ανάλογα με το είδος και να επιλέξεις αυτό που σε βολεύει. Έχεις μεγάλο στήθος, ή μικρό; Χρειάζεσαι ενίσχυση, ή στήριξη; Οι ανάγκες θα σε οδηγήσουν στην αγορά που πρέπει να κάνεις.

Ένα σουτιέν Perfect Silhouette, αγκαλιάζει το στήθος σε όλα τα μεγέθη.

Σουτιέν Perfect Silhouette

Το σουτιέν με δαντέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες, είναι ιδανικό για στήριξη, ενώ παράλληλα, είναι όμορφο.

Σουτιέν με δαντέλα

To push-up θα σου δώσει την ανόρθωση που θέλεις, καθώς έχει επένδυση.

Σουτιέν Push-Up

Ένα minimizer bra χωρίς μπανέλες, είναι το τέλειο για πολύ μεγάλο στήθος, καθώς δεν πιέζει καθόλου και το αγκαλιάζει. Έχει και φαρδιές τιράντες για μεγάλη στήριξη.

Σουτιέν minimizer χωρίς μπανέλες

To μπουστάκι, είναι κατάλληλο για όλα τα μεγέθη και ιδανικό για άθληση, αφού δεν έχει μπανέλες.

Σουτιέν χωρίς μπανέλες Sydney

To σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού, μπορείς να το αγοράσεις και από το δεύτερο τρίμηνο της της εγκυμοσύνης, που θα έχει μεγαλώσει ήδη το στήθος σου. Θα είναι το top αγαπημένο σου εσώρουχο όταν γεννήσεις, καθώς θα σε βολέψει πάρα πολύ στον θηλασμό. Είναι μαλακό και οι τιράντες ανοίγουν πανεύκολα.

Σουτιέν εγκυμοσύνης θηλασμού

Το τρίγωνο σουτιέν θα σε βολέψει πολύ με τα πουκάμισα και τις μπλούζες με βαθύ V και ντεκολτέ.

Τρίγωνο σουτιέν

To bralette, θα δείχνει τέλειο μέσα από τα crop tops και τα σακάκια σου και υπάρχει σε πολλά μεγέθη. 

Σετ 2 bralette Lana

Αν βρεις αυτό που ψάχνεις και σε βολεύει, αγόρασε περισσότερα από ένα. Το σετ από 2 σουτιέν με λευκό και μαύρο, είναι value for money.

Σετ από 2 σουτιέν

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα