Article image

Προτίμησε βρεφικά φορμάκια από οργανικό βαμβάκι

writer_name
LaRedoute
12/03/2022

Ανακάλυψε όλους τους λόγους για να επιλέξεις το κατάλληλο βρεφικό κορμάκι για το μωρό σου από οργανικό βαμβάκι με τη βοήθεια της La Redoute.

Το οργανικό βαμβάκι, είναι πολύ δημοφιλές ύφασμα τα τελευταία χρόνια. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Αρχικά, είμαστε όλο και πιο προσεκτικές στις επιλογές μας πλέον, καθώς εξετάζουμε από που προέρχεται ένα προϊόν. Οι προτιμήσεις έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα έναντι της ποσότητας, έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος. Οι καταναλωτές έχουν στραφεί στα ποιοτικά υφάσματα, που δεν προέρχονται από χημική επεξεργασία, και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Έτσι, επιλέγουν όλο και περισσότερο ρούχα από οργανικό βαμβάκι.

Φυσικά, όταν η επιλογή έχει να κάνει με τα παιδιά, είναι ακόμα πιο έντονα αυτά τα κριτήρια, γιατί είμαστε πιο επιλεκτικές. Όσον αφορά στα φορμάκια, η αναζήτηση και η ζήτηση στην αγορά είναι τεράστια. Βρεφικά φορμάκια βαμβακερά, ή συνθετικά; Σίγουρα επιλέγουμε τα βαμβακερά. Το βαμβάκι, είναι από τα κυρίαρχα υφάσματα στην βιομηχανία των ρούχων. Ειδικότερα, το οργανικό βαμβάκι, έχει γίνει νούμερο ένα στις επιλογές των μαμάδων. Στη La Redoute, σου εξηγούμε γιατί να προτιμήσεις φορμάκια και βρεφικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι.

Οι λόγοι για να επιλέξεις το οργανικό βαμβάκι στα βρεφικά ρούχα:

Ποιότητα

Αρχικά, πρόκειται για ένα ποιοτικό ύφασμα, που είναι κατάλληλο για μωριουδιακά φορμάκια. Όσον αφορά σε ένα μωρό, η ποιότητα του υφάσματος, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις αγορές μας. Τα φορμάκια για νεογέννητα που είναι σετ των 3, είναι ο,τι ακριβώς χρειάζεσαι για τις πρώτες μέρες στο σπίτι.

Σετ 3 κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

Ανθεκτικότητα

Ακόμα ένα κριτήριο επιλογής, είναι η ανθεκτικότητα του υφάσματος. Όπως γνωρίζουμε, τα φορμάκια μωρού, λερώνονται συνεχώς και χρειάζονται πλύσιμο πολύ συχνότερα από άλλα ρούχα. Επομένως, ένα σετ με 5 φορμάκια βρεφικά είναι ιδανικό για να πλένεις το ένα και να έχεις πάντα άλλο να αλλάξει το μωρό. Πρόκειται για αγορά που συμφέρει σίγουρα.

Σετ 5 κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

Φιλικό προς στο περιβάλλον

Το organic cotton, είναι ένα ύφασμα που είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει, γιατί καλλιεργείται με σύγχρονες μεθόδους, πιστοποιείται από διεθνείς οργανισμούς και δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα που επιβαρύνουν το περιβάλλον και το έδαφος. Επιπλέον, εξοικονομείται νερό και ενέργεια κατά την παραγωγή του. Επομένως, ακόμα και αν απλώς αγοράζεις αυτά τα βρεφικά φορμάκια για αγόρια, ή αυτά για κορίτσια, βοηθάς και το περιβάλλον με κάποιον μικρό τρόπο.

Σετ 3 κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

 Σετ 3 κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

Ύφασμα φιλικό στο δέρμα

Το οργανικό βαμβάκι, επειδή ακριβώς δεν έχει τη χημική επεξεργασία άλλων υφασμάτων, με συνθετικά φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα, δεν προκαλεί δερματικά προβλήματα στα βρέφη, όπως αλλεργίες και άλλες παθήσεις. Είτε η αναζήτησή σου περιλαμβάνει φορμάκια για αγόρι, ή φορμάκια για κορίτσια, η ποικιλία είναι τεράστια.

Σετ 7 κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

Σετ 3 κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

Μεγάλη ποικιλία

Πολύ σημαντικός λόγος για τις μαμάδες, θείες, νονές που ψάχνουν τι δώρο θα πάρουν στο μωρό, είναι η ποικιλία. Στη La Redoute, τα βρεφικά ρούχα είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Φυσικά, η επιλογή σε φορμάκια από οργανικό βαμβάκι είναι μεγάλη. Μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Θέλεις απλά λευκά φορμάκια; Ή μήπως ψάχνεις κοντομάνικα με καλοκαιρινό mood;

Σετ 3 κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

Σετ 3 κοντομάνικα κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

 

Υπάρχει ακόμα και σετ με 5 αμάνικα φορμάκια, για να φοράει τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αυτές τις μέρες σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξει πολλές φορές, λόγω την υψηλής θερμοκρασίας.

Σετ 5 αμάνικα κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

Το αντίθετο ισχύει για τους πιο κρύους μήνες, που ένα σετ από 7 μονόχρωμα φορμάκια, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη είτε προορίζονται για κορίτσι, είτε για αγόρι. Αν έχεις και δίδυμα, μπορούν να τα μοιραστούν.

Σετ 7 κορμάκια από οργανικό βαμβάκι

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα