Article image

Πως θα επιλέξεις τα must πανωφόρια της άνοιξης

writer_name
LaRedoute
23/04/2022

Βρες όλα τα γυναικεία και ανδρικά ανοιξιάτικα πανωφόρια που ψάχνεις μόνο στη La Redoute.

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και το πιο απαραίτητο κομμάτι στο ντύσιμό μας είναι το πανωφόρι. Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια είναι μια επένδυση που μπορείς να κάνεις και να κρατήσεις για πολλά χρόνια. Υπάρχουν πολλά είδη, η πλειοψηφία των οποίων, αποτελούν διαχρονικές επιλογές.

Σακάκια, καμπαρντίνες, αλλά και μπουφάν, είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες και ασφαλείς αγορές που μπορεί να κάνεις. Το πανωφόρι, έχει σημασία στο outfit, καθώς μπορεί να του δώσει στυλ, αλλά και να το αλλάξει τελείως. Ανάλογα το ντύσιμο που επιλέγεις, αλλά και τα trends της χρονιάς, μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις στη La Redoute. Χωρίς κόπο, θα δεις πολλά γυναικεία πανωφόρια, αλλά και ανδρικά ανοιξιάτικα πανωφόρια.

Για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα, φτιάξαμε μια μικρή λίστα με τα πιο must ανοιξιάτικα πανωφόρια, που θα ταιριάξουν με όλα σου τα ρούχα αυτήν την εποχή.

Ποια είναι και πως να επιλέξεις τα must πανωφόρια της άνοιξης:

Καμπαρντίνα

Το top και πιο διαχρονικό πανωφόρι της άνοιξης είναι η καμπαρντίνα. Εδώ και δεκαετίες, γυναίκες και άνδρες από όλον τον κόσμο, φορούν ανοιξιάτικες καμπαρντίνες. Πρόκειται για ένα από τα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη ντουλάπα σου.

Η μπεζ μακριά καμπαρντίνα, φοριέται με όλα τα χρώματα, με φορέματα, παντελόνια και φούστες. Την δένεις στη μέση σου και από μόνη της, μπορεί να δείχνει chic και ιδανική για κάθε περίσταση.

Μακριά καμπαρντίνα σε φαρδιά γραμμή

Αν, ωστόσο, δεν σου αρέσουν τα μακριά, υπάρχει και η επιλογή της κοντής καμπαρντίνας. Το μπλε, είναι ένα χρώμα που θα φορέσεις ακόμα και το φθινόπωρο με ευκολία.

Κοντή καμπαρντίνα

Παρκά

Το μιντι παρκά θα σε βολέψει γιατί έχει και κουκούλα. Με τον απρόβλεπτο καιρό της άνοιξης, θα μπορέσεις να προστατευτείς από τυχόν ψιλόβροχο και ημέρες με ανέμους.

Ελαφρύ παρκά με κουκούλα

Denim Jacket

Ακόμα μια αγορά που θα έχεις στη ντουλάπα σου καιρό, είναι το denim jacket. Τα τζιν μπουφάν, μπορεί να μην είναι τόσο λεπτεπίλεπτα όσο τα γυναικεία σακάκια, αλλά πάνε πραγματικά με όλα. Άσε που θα το έχεις και μαζί σου το καλοκαίρι το βραδάκι στο νησί. Επίλεξε ένα κλασικό μπλε, ώστε να μην φεύγει ποτέ από τη μόδα.

 Ντένιμ σακάκι από οργανικό βαμβάκι

Faux Leather Jacket

Το συνθετικό δερμάτινο μπουφάν, έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες, καθώς είναι και αρκετά ζεστό. Φοριέται τις πιο κρύες μέρες της άνοιξης, αλλά και τις πολύ ζεστές του χειμώνα.

Ένα biker jacket σε καμηλό χρώμα, θα είναι τέλειος συνδυασμός με γήινες αποχρώσεις και όχι μόνο.

Κοντό μπουφάν με φερμουάρ από συνθετικό δέρμα

Blazer

Το blazer έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια όταν αναφερόμαστε σε σακάκια γυναικεία. Πρόκειται για ένα trend που βλέπαμε παλιά σε σακάκια ανδρικά κυρίως. Ωστόσο, είναι τόσο chic που έχει γίνει πολύ δημοφιλές γιατί φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

Ένα μεσάτο blazer σε ανδρική γραμμή και χακί χρώμα, συνδυάζεται με όλα τα ανοιξιάτικα φορέματά σου.

Κοντό μεσάτο μπλέιζερ σε ανδρική γραμμή

Ένα λευκό blazer με χρυσά κουμπιά σε μιλιτέρ στυλ, θα το ευχαριστηθείς ακόμα και το καλοκαίρι.

Μπλέιζερ με διπλό κούμπωμα σε μεσάτη γραμμή

Ένα καρό blazer θα φορεθεί από το καλό σου παντελόνι, μέχρι και με τζιν σορτσάκι.

Καρό μπλέιζερ πρενς-ντε-γκαλ σε φαρδιά γραμμή

Λινό Σακάκι

Όταν μιλάμε για ανοιξιάτικα σακάκια, το λινό έχει μια ξεχωριστή θέση. Ένα μακρύ σακάκι από βαμβάκι λινό, είναι ελαφρύ και αφήνει το δέρμα να αναπνέει όταν οι μέρες είναι πιο ζεστές.

Μακρύ σακάκι από βαμβάκι λινό

Ένα έντονο χρώμα λινό σακάκι που μπορεί να φορεθεί και σαν ολόκληρο κοστούμι, είναι τέλειο ακόμα και για μια πολύ καλή περίσταση.

Λινό σακάκι μπλέιζερ με διπλό κούμπωμα

Κοντό μπουφάν

Ένα κοντό μπουφάν σε έντονο χρώμα, θα σου φτιάξει τη διάθεση. Άλλωστε, το dopamine dressing, ο συνδυασμός των έντονων χρωμάτων, μας κάνει να χαμογελάμε περισσότερο.

Κοντό μπουφάν με κουμπιά

Καπιτονέ μπουφάν

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, είναι το καπιτονέ μπουφάν. Θα το φορέσεις σίγουρα και το φθινόπωρο.

Ελαφρύ κοντό καπιτονέ μπουφάν με σούστες

Για ένα πιο denim look, δοκίμασε το καπιτονέ τζιν μπουφάν, με το τζιν παντελόνι ή την φούστα σου.

Κοντό μπουφάν από ντένιμ με καπιτονέ σχέδιο και σούστες

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα