Article image

Βρες τα πιο ωραία δώρα για τη γιορτή της μητέρας μόνο στη La Redoute

writer_name
LaRedoute
29/04/2022

Στη La Redoute θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε δώρα για την γιορτή της μητέρας.

Η παγκόσμια ημέρα της μητέρας, είναι η γιορτή αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Πρόκειται για κινητή εορτή, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Η γιορτή της μητέρας, όπως την γνωρίζουμε όλοι, είναι μια μέρα που έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στη μαμά μας την αγάπη μας.

Ένα δώρο για τη μαμά, είναι η ιδανική κίνηση για να την κάνουμε χαρούμενη, μαζί με τα όμορφα λόγια και την ευγνωμοσύνη μας. Επειδή φέτος, είναι στις 8 Μαΐου, προλαβαίνεις να αγοράσεις το πιο ξεχωριστό δώρο για τη μαμά.

Γιορτή μητέρας χωρίς ένα δώρο που θα της αρέσει δεν γίνεται. Γι’ αυτό, φρόντισε να έχεις μάθει τι της λείπει ή έχει βάλει στο μάτι. Είναι ρούχο ή κάτι για το σπίτι; Στη La Redoute, οι επιλογές σε ρούχα, αξεσουάρ, αλλά και διακοσμητικά είναι πραγματικά πάρα πολλές.

Ιδέες για δώρα για να διαλέξεις για τη γιορτή της μητέρας:

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι μια πολύ καλή και εύκολη επιλογή. Φυσικά, γιατί δεν χρειάζεται να ξέρεις το νούμερο που φοράει. Έτσι αποκλείεται να μην της κάνει.

Μια πάνινη τσάντα για τα ψώνια και τα απαραίτητα της ημέρας, θα της είναι πολύ χρήσιμη.

Πάνινη τσάντα

Επίσης, μια τσάντα από ανακυκλωμένο πολυέστερ, θα την κρατάει από το πρωί ως το βράδυ. Έχει λουράκι και για τον ώμο που αφαιρείται όποτε θέλει. Με την επιλογή του ανακυκλωμένο πολυέστερ, βοηθάς και το περιβάλλον.

Τσάντα με διακοσμητική ζώνη

Τα κοσμήματα είναι από τα πιο δημοφιλή δώρα για τη μαμά. Τα σκουλαρίκια με στρας είναι πολύ σικάτη επιλογή.

Κρεμαστά σκουλαρίκια με στρας

Το μαντήλι, είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Είτε στο λαιμό, είτε στο χέρι, στα μαλλιά, στην τσάντα, έχει διάφορες χρήσεις. Ένα μαντήλι σε παστέλ απόχρωση, είναι ένα χρήσιμο δώρο για την γιορτή της μητέρας.

Τετράγωνο μαντήλι με παστέλ ρίγες

To ψάθινο καπέλο θα τη συνοδεύσει από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τις μέρες στην παραλία.

Ψάθινο καπέλο

Το ίδιο ισχύει και για την πλεκτή τσάντα, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Πλεκτή τσάντα με χερούλια

Ρούχα

Τα ρούχα είναι σίγουρα μια ασφαλής επιλογή. Η μαμά σου, θα ενθουσιαστεί με ένα τοπ με κέντημα, αν είναι αυτό το στυλ της.

Αμάνικη μπλούζα με λεπτομέρεια από κοφτό κέντημα

Επίσης, ένα πουκάμισο με μαο γιακά σε μπρονζέ χρώμα, θα φορεθεί από την άνοιξη ως το φθινόπωρο.

Κοντομάνικο πουκάμισο με μάο γιακά

Ένα μάξι φόρεμα αέρινο, θα φορεθεί σχεδόν με τα πάντα και όλες τις ώρες.

Μάξι βουάλ φόρεμα με μακριά μανίκια

Διακοσμητικά

Επειδή τα δώρα για μαμάδες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει, μπορείς να δεις πολλές επιλογές και σε διακοσμητικά.

Γιατί δεν της παίρνεις μια γυάλινη, χρυσή κοσμηματοθήκη; Ένα διάφανο κουτί, εκτός από θήκη για τα κοσμήματά της, θα κοσμήσει και το μπουντουάρ της.

Ορθογώνιο κουτί-βιτρίνα από γυαλί και μπρούντζο

Μήπως η μαμά αγαπάει τα φυτά; Οι γλάστρες της γεμίζουν το σπίτι; Ένα χρυσό κασπό είναι ιδανικό δώρο για εκείνη.

Κασπό με πόδι TOPIM

Ένα ακόμα διακοσμητικό ξεχωριστό, είναι το κάδρο με το μοτίβο. Μπορεί να το τοποθετήσει στο σαλόνι, ή και στο υπνοδωμάτιο.

Κάδρο με μοτίβο πουλιά Huba

Τα κεριά έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά. Ένα όμορφο χρυσό κηροπήγιο μπορεί να τοποθετηθεί στο τραπεζάκι του σαλονιού, στο μπουφέ, ή και στην τραπεζαρία. Επιπλέον, ταιριάζει με πολλά διαφορετικά στυλ διακόσμησης.

Κηροπήγιο από μπρούντζο και μάρμαρο

Αν έχεις προσέξει ότι προτιμά τα διακοσμητικά τοίχου, αλλά παράλληλα δεν θέλεις να πάρεις κάδρο, οι χρυσές διακοσμητικές βεντάλιες είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό.

Σετ 3 επιτοίχιες βεντάλιες από μπρούντζο

Μήπως η μητέρα χρειάζεται καινούργια όμορφα ποτήρια αλλά αμελεί να τα αγοράσει; Ένα σετ με διακοσμημένα ποτήρια θα το εκτιμήσει πολύ.

Σετ 6 ποτήρια Flora

Οι καθρέπτες είναι μεγάλο trend στη διακόσμηση και το έχουμε ξαναπεί (δες εδώ περισσότερα). Ο μπαμπού καθρέφτης, είναι must ειδικά για πιο boho χώρους.

Καθρέφτης μπομπέ από μπαμπού

Ένα βάζο είναι πάντα χρήσιμο και ωραίο δώρο. Το βάζο με όψη μπετόν, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά διακοσμητικά.

Βάζο με όψη μπετόν

Φυσικά, το μπουκέτο με τα αποξηραμένα λουλούδια, μπορείς να το δώσεις και μόνο του, αλλά ταιριάζει και με το βάζο.

Μπουκέτο αποξηραμένων λουλουδιών

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα