Article image

Έπιπλο εισόδου: πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο

writer_name
LaRedoute
05/05/2022

Επίλεξε το κατάλληλο έπιπλο εισόδου για το σπίτι σου ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία της La Redoute. Αγόρασε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σου εύκολα & γρήγορα.

Τα έπιπλα εισόδου, είναι απαραίτητα για κάθε χώρο, ακόμα και αν είναι πολύ μικρό. Μόλις μπαίνεις στο σπίτι σου, θέλεις κάπου να κρεμάσεις το μπουφάν, να βγάλεις τα παπούτσια και να ακουμπήσεις τα κλειδιά σου. Ένα έπιπλο εισόδου, σώζει την κατάσταση, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όλα όσα προαναφέραμε και ακόμα περισσότερα.

Το έπιπλο που θα επιλέξεις, μπορεί να αποτελέσει και αποθηκευτικό χώρο εκτός από κρεμάστρα, κάθισμα και διακόσμηση. Εκεί θα βάλεις ότι χρειάζεται να μην φαίνεται, από παπούτσια, μέχρι αξεσουάρ, ή είδη για το σπίτι. Τα κριτήρια που θα σε βοηθήσουν να το επιλέξεις, είναι πολύ απλά. Αρχικά, μέτρα τον χώρο σου και δες σε ποιο σημείο πρέπει να τοποθετηθεί. Έτσι, θα είσαι σίγουρη αν πρέπει να αγοράσεις ένα μικρό ή μεγάλο έπιπλο.

Επιπλέον, σημείωσε τι θέλεις να βάλεις μέσα στον αποθηκευτικό χώρο και αν θέλεις να έχει κάθισμα ή όχι. Στη La Redoute, θα βρεις από μικροέπιπλα εισόδου, μέχρι πάγκους, ράγες και ο,τι είχες φανταστεί.

Ποια είναι τα έπιπλα εισόδου και πως να επιλέξεις το κατάλληλο:

Κονσόλα

Ξεκινάμε με μια πολύ κλασική επιλογή, που είναι η κονσόλα. Τα έπιπλα εισόδου κονσόλες, είναι πολύ βολικά, ώστε να ακουμπάς τα κλειδιά σου όταν μπαίνεις. Ωστόσο, μπορεί να έχουν και διακοσμητικό χαρακτήρα, με ο,τι αποφασίσεις να βάλεις πάνω τους. Βιβλία, βάζα, καδράκια και καθρέπτες, είναι μερικές από τις ιδανικές επιλογές.

Μια κλασική κονσόλα από ανοιχτό ξύλο με συρτάρια, ταιριάζει σε πολλά σπίτια.

Τραπέζι Κονσόλα Από Πεύκο

Αν έχεις πολύ λίγο χώρο, αλλά θέλεις να βάλεις και διακοσμητικά, μια πιο μικρή κονσόλα με ράφι, είναι αυτό που ψάχνεις.

Κονσόλα με διπλή επιφάνεια από μασίφ ξύλο φτελιάς

Μπουφές

Αν δεν έχεις χωλ και η είσοδος είναι στο σαλόνι σου απευθείας, τότε μπορείς απλώς να βάλεις ένα μπουφέ που θα επέλεγες ούτως ή άλλως για τον χώρο σου.

Δρύινος 3πλός μπουφές COMPO

Ένα έπιπλο εισόδου vintage, θα μπορούσε να είναι ο κλασικός μπουφές από μασίφ ξύλο.

Μπουφές από μασίφ πεύκο Authentic Style

Παπουτσοθήκη

Μια πολύ συνήθης αναζήτηση, είναι το έπιπλο εισόδου για παπούτσια. Μια πιο stylish παπουτσοθήκη, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τα παπούτσια που φοράς καθημερινά και να τα έχεις μπροστά στην είσοδο.

Μια  παπουτσοθήκη με ωραίο design, θα διακοσμήσει τον χώρο, ενώ θα χωρέσει και αρκετά ζευγάρια παπούτσια. Η συγκεκριμένη χωράει ως και 24 ζευγάρια.

Παπουτσοθήκη Mayor

Μια πιο απλή επιλογή, είναι η ραφιέρα που μπορείς να βάλεις τα παπούτσια σου πάνω στη σειρά.

Παπουτσοθήκη - ραφιέρα

Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα και με μια κρεμάστρα τοίχου από πάνω.

Κρεμάστρα τοίχου για παλτό

Παγκάκι

Αν αναζητάς κάποιο έπιπλο να κάθεσαι και να βάζεις τα παπούτσια σου δίπλα στην πόρτα, ένας πάγκος εισόδου θα σε βολέψει. Είναι πιο κομψός από μια απλή καρέκλα, ενώ έχει και αποθηκευτικό χώρο.

Πάγκος εισόδου JIMI

Σε περίπτωση που έχεις χώρο, διάλεξε ένα πιο σύνθετο έπιπλο με πάγκο και ντουλάπα.

Πάγκος εισόδου

Ενώ αν θέλεις κάτι από τα πιο πρωτότυπα έπιπλα εισόδου, ο πάγκος με μπουκλέ ύφασμα δεν θα περάσει απαρατήρητος. Αποτελεί ένα statement κομμάτι για το χωλ σου.

Πάγκος εισόδου με μπουκλέ ταπετσαρία

Κρεμάστρα

Θα γνωρίζεις ότι στα έπιπλα εισόδου κλασικά, ανήκει η κρεμάστρα.

Μια απλή επιλογή ακόμα και σε μικρή επιφάνεια, είναι η μεταλλική κρεμάστρα τοίχου.

Μεταλλική κρεμάστρα τοίχου BLISKA

Υπάρχει και η πιο σύνθετη κρεμάστρα με αποθηκευτικό χώρο, που μπορείς να συνδυάσεις και με τον πάγκο ή την παπουτσοθήκη.

Αποθηκευτική μονάδα Compo

Αν το γούστο σου περιλαμβάνει έπιπλα εισόδου μοντέρνα και μίνιμαλ, η απλή ξύλινη ράγα είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Κρεμάστρα δαπέδου με ράφι

Ντουλάπα

Όπως έχουμε καταλάβει, η αποθήκευση είναι ίσως το πιο κύριο ζητούμενο. Αν χωράει και ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα, η ντουλάπα θα κρύψει τα μπουφάν σου ώστε να μην είναι όλα έξω. 

Ντουλάπα Croisille

Καθρέπτης

Επειδή θέλεις να ρίχνεις και μια ματιά πριν βγεις από το σπίτι στο outfit ή το μακιγιάζ σου, το ιδανικό θα ήταν ένα έπιπλο εισόδου με καθρέπτη. Επειδή δεν είναι πολύ εύκολο να βρεις, μπορείς να δημιουργήσεις μια σύνθεση μόνη σου.

Επίλεξε έναν καθρέφτη ανάλογα με το μέγεθος του επίπλου και το γούστο σου και τοποθέτησέ τον πάνω από το έπιπλο εισόδου.

Στρογγυλός καθρέφτης από ρατάν

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα