Article image

Ολόσωμα μαγιό: Πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο για σένα

writer_name
LaRedoute
10/06/2022

Αν ψάχνεις ολόσωμο μαγιό, στη La Redoute υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

Τα τελευταία χρόνια, τα ολόσωμα μαγιό έχουν κερδίσει έδαφος στην αγορά. Όλο και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν, πλέον, ανεξαρτήτως ηλικίας και στυλ. Τη δεκαετία του 1990 αλλά και 2000, το μπικίνι ήταν η πρώτη επιλογή των γυναικών, εκτός από τα αθλητικά ολόσωμα που χρησιμοποιούσαν κυρίως αθλήτριες και κολυμβήτριες.

Ωστόσο, βλέπουμε μια μεγάλη στροφή των κοριτσιών στα ολόσωμα μαγιό, τα οποία κυκλοφορούν σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα. Στη La Redoute, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία μαγιό ολόσωμα, όποιο κι αν είναι το γούστο και το budget που διαθέτεις.

Μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό ολόσωμο μαγιώ για σένα με αυτά τα κριτήρια:

To σχέδιο

Υπάρχουν, πλέον, άπειρα σχέδια για να διαλέξεις αυτό που θα σου κάνει “κλικ”.

Θα βρεις πολλά με τρίγωνες θήκες, που μοιάζουν όπως το γνωστό σε όλες μας μπικίνι τρίγωνο.

Ολόσωμο μαγιό με τρίγωνες θήκες από ανακυκλωμένο πολυέστερ

Ακόμα ένα παρόμοιο σχέδιο, είναι αυτό με V ντεκολτέ. Ακόμα κι αν έχεις μεγάλο στήθος, σίγουρα θα βρεις το σωστό νούμερο για σένα. Μπορείς να δεις και τον οδηγό μεγεθών της La Redoute, που θα σε βοηθήσει να βρεις το νούμερό σου.

 

Ολόσωμο μαγιό με τρίγωνες θήκες

Το σχέδιο με τον έναν ώμο, είναι πολύ αγαπητό σε πολλές γυναίκες. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ chic, αλλά και επειδή μοιάζει πολύ με top και φοριέται άνετα ακόμα και για ποτό.

Ολόσωμο μαγιό για επίπεδη κοιλιά

To στράπλες ολόσωμο, αποτελεί κλασικό σχέδιο. Ένα μαύρο στράπλες, ειδικότερα, θα το χαρείς πολλά χρόνια και θα το έχεις πάντα στη ντουλάπα σου. Αν θέλεις, προσθέτεις και τις αφαιρούμενες τιράντες.

Ολόσωμο στράπλες μαγιό

To ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης, θα σου χρησιμεύσει ειδικά τους τελευταίους μήνες. Επειδή δεν θέλεις σίγουρα κάτι να πιέζει την κοιλιά σου και να είναι σφιχτό, είναι ιδανικό, γιατί έχει ελαστικότητα και είναι σχεδιασμένο ώστε να αγκαλιάζει την κοιλιά εγκυμοσύνης.

Ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης

To μαγιό κολύμβησης, είναι γνωστό χρόνια σε όλες μας. Είναι ιδανικό αν κολυμπάς πολύ, ακόμα και ερασιτεχνικά. Είναι σχεδιασμένο χωρίς μπανέλες και επιτρέπει με ευκολία τις κινήσεις των χεριών.

Ολόσωμο μαγιό κολύμβησης

Το σώμα

Το σχήμα του σώματος, παίζει ρόλο στην επιλογή κάποιων γυναικών. Για να αγκαλιάζει τη γραμμή του σώματος και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του, επίλεξε αυτό που θεωρείς ότι σου ταιριάζει.

Αν αναζητάς ολόσωμα μαγιό σύσφιξης, υπάρχουν αρκετές επιλογές. To πουά μαγιό, αγκαλιάζει ιδανικά τις καμπύλες του σώματος.

Ολόσωμο μαγιό που λεπταίνει με πουά

Μπορείς να βρεις ολόσωμα μαγιό για επίπεδη κοιλιά, που ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για τη σμίλευσή της.

Ολόσωμο μαγιό για επίπεδη κοιλιά

Αν θέλεις ολόσωμα μαγιό για μεγάλο στήθος, ένα με βολάν σε μαύρο χρώμα, είναι ιδανική επιλογή.

Ολόσωμο μαγιό που λεπταίνει σε ασύμμετρη γραμμή

Αν από την άλλη θέλεις να τονίσεις αυτό το σημείο, τότε το μαγιό με ενίσχυση στο στήθος, είναι η επιλογή σου.

Ολόσωμο μαγιό

Το χρώμα

To στυλ σου και το γούστο σου θα σε οδηγήσουν στην αγορά του χρώματος.

Αν είσαι πιο πολύ του μονόχρωμου και των κλασικών επιλογών, τότε σίγουρα προτιμάς τα μαγιό ολόσωμα μαύρα. Το ολόσωμο με την ανοιχτή πλάτη, θα το κρατήσεις και θα το φορέσεις ξανά και ξανά.

Ολόσωμο μαγιό με βολάν στην πλάτη

Μπορείς να φορέσεις και έντονο χρώμα θα σου φτιάξει τη διάθεση, όπως το μωβ ολόσωμο.

Ολόσωμο μαγιό για επίπεδη κοιλιά

Αν θέλεις κάτι πιο εξωτικό, τα prints θα σου το προσφέρουν. Το ολόσωμο με το exotic print, θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα.

Ολόσωμο εμπριμέ μαγιό με τρίγωνες θήκες

Τα trends

Φυσικά, σημαντικό ρόλο κάθε καλοκαίρι παίζουν και τα trends. Τα cut outs και οι διαφάνειες θα φορεθούν πολύ το καλοκαίρι του 2022.

Το μαύρο μαγιό με διαφάνεια, φοριέται ακόμα και σα μπλουζάκι στο νησί.

Ολόσωμο μαγιό για επίπεδη κοιλιά

Ακόμα μια τάση που θα δούμε πολύ φέτος, είναι τα μεταλλιζέ στοιχεία και τα strass. Αν θέλεις να ακολουθήσεις το trend, επίλεξε το ολόσωμο μεταλλιζέ με χιαστί πλάτη.

Ολόσωμο μεταλλιζέ μαγιό με λεπτές τιράντες

Το pin-up trend φαίνεται ότι ξαναέρχεται στο προσκήνιο, με τα ψηλόμεσα και τα μαγιό που είναι μεσάτα και πιο χαμηλά στους γοφούς. Αυτό το εμπριμέ, θα σε ταξιδέψει σε παλιές δεκαετίες.

Ολόσωμο μαγιό Albori

 

 

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα