Article image

Δες όλες τις τάσεις της μόδας για το Καλοκαίρι του 2022

writer_name
19/07/2022

Στη La Redoute θα βρεις όλες τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι.

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και καθώς ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές, είναι η κατάλληλη ευκαιριά για ψώνια. Σε περίπτωση που αναζητάς κι εσύ να δεις τί είναι στη μόδα για το καλοκαίρι του 2022, είσαι στο σωστό μέρος. Ποια είναι, λοιπόν τα trends φέτος;

Η μόδα του 2022 μας δίδαξε ότι πρέπει να βλέπουμε τον κόσμο με αισιοδοξία και χρώμα. Όπως ξέρεις, η γυναικεία μόδα, πάντα πρωταγωνιστεί στη La Redoute. Εδώ θα βρεις όλες τις τάσεις της μόδας, αλλά και διαχρονικά κομμάτια για τη ντουλάπα σου. Δες όλα τα trends και ετοιμάσου να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών. Φυσικά, εκτός από τις βόλτες στα νησιά, σε περιμένουν και οι καλοκαιρινές έξοδοι στην πόλη.

Αυτές είναι όλες οι τάσεις για το καλοκαίρι του 2022:

Cut outs

Φέτος, πολλοί μεγάλοι σχεδιαστές έχουν αγαπήσει την τάση των cut outs. Το εμπριμέ φόρεμα με τα ανοίγματα στη μέση και την πλάτη, είναι ιδανικό για τις βόλτες στα ηλιοβασιλέματα.

Μακρύ εμπριμέ φόρεμα με λεπτές τιράντες

Λεπτή ζακέτα

Τα λεπτά πλεκτά, έχουν γίνει hit, ήδη από την άνοιξη. Η λεπτή ζακέτα, φοριέται ακόμα και πάνω από το μαγιό, όταν νυχτώσει κι έχει δροσιά στο νησί.

Πλεκτή ζακέτα με στρογγυλή λαιμόκοψη

Πλεκτά τοπ

Εκτός από τη ζακέτα, το πλεκτό τοπ είναι τάση φέτος. Αν δεν ζεσταίνεσαι, θα το φορέσεις ακόμα και το καλοκαίρι.

Τοπ με λεπτές τιράντες και αζούρ πλέξη

Μπουστάκια

Το μπουστάκι, φοριέται και ως τοπ, πάνω από τη φούστα σου, μέσα από το πουκάμισο, ή ακόμα και το σακάκι σου.

Σουτιέν μπουστάκι με ανάγλυφη ύφανση

Λάμψη

Τα ρούχα που στραφταλίζουν, έχουν μια θέση στη φετινή μόδα. Μια φούστα με παγιέτες και κρόσια, συνδυάζει δύο trends σε ένα ρούχο.

Ίσια φούστα με κρόσσια και παγιέτες

Co-ord sets

Τα matchy match outfits σε έντονα χρώματα, έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Ειδικά αυτό το κίτρινο πετσετέ φούτερ και το αντίστοιχο σορτσάκι, θα το φορέσεις από το πλοίο, μέχρι την παραλία.

Κοντό πετσετέ φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη

Κοντό πετσετέ σορτς

Χρωματιστά κοστούμια

Τα χρωματιστά κοστούμια και ταγιέρ, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, οι επιλογές έχουν αυξηθεί και όλο και περισσότερες επιλέγουν να τα φορέσουν και στη δουλειά, αλλά και εκτός γραφείου.

Ένα blazer σε ίσια γραμμή, ταιριάζει άψογα με τη μινι φούστα. Μπορείς να το πάρεις και ένα νούμερο μεγαλύτερο, για να φαίνεται πιο oversized.

Μπλέιζερ σακάκι σε ίσια γραμμή

Μίνι κοντή φούστα σε ίσια γραμμή

Patchwork

Τα patchwork patterns, μας θυμίζουν τα αγαπημένα μας 90s. Φέτος έχουν επιστρέψει δυναμικά και σε πολλά και ωραία χρώματα. Το κοντομάνικο πουκάμισο που θέλεις να φοράς όλο το καλοκαίρι, θα το βρεις εδώ.

Κοντομάνικο πουκάμισο με μοτίβο patchwork

Cargo pants

Μια ανάμνηση από τα παλιά, είναι και τα cargo pants. Το παντελόνι cargo, εκτός από μεγάλη τάση, είναι και πολύ βολικό και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. 

Ίσιο cargo παντελόνι

Bridal

Ακόμα κι αν δεν παντρεύεσαι, θα δεις ότι κυκλοφορούν παντού λευκά φορέματα με δαντέλα. Το λευκό bridal φόρεμα, φοριέται και στο νησί. Αν βέβαια, είσαι μια νύφη που θέλει κάτι πολύ απλό και όχι τεράστιο νυφικό, θα το επιλέξεις.

Μίντι νυφικό φόρεμα ευρωπαϊκής κατασκευής

Φαρδιά σορτς

To σορτσάκι με φαρδύ μπατζάκι, κυκλοφορεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Τα πολύ κοντά σορτς έχουν αρχίσει να μένουν πιο πίσω, δίνοντας τη θέση σε πιο άνετες γραμμές.

Σορτς paper bag με ρεβέρ

Mini φούστες

Η mini φούστα, πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες τις σεζόν. Επίλεξε μια σε έντονο χρώμα και συνδύασέ την με το αγαπημένο σου τοπ ή ένα πουκάμισο.

Μίντι φούστα με σούρες και βολάν

Maxi φούστες

Στον αντίποδα της mini, υπάρχει και η maxi φούστα. Από το ένα μήκος στο άλλο, θα βρεις πολλές επιλογές και θα τις φορέσεις όλο το καλοκαίρι, όποιο κι αν είναι το στυλ σου.

Μάξι φούστα από χυτό ύφασμα

Χαμηλοκάβαλα τζιν

To ψηλόμεσο τζιν, συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής στις ντουλάπες των γυναικών. Ωστόσο, το χαμηλοκάβαλο τζιν, επιστρέφει σιγά σιγά στις ζωές μας.

Ίσιο τζιν

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα