Article image

Πως θα επιλέξεις έπιπλα και διακοσμητικά για το εξοχικό σου

writer_name
LaRedoute
26/07/2022

Βρες τα πιο ωραία έπιπλα και διακοσμητικά για το εξοχικό σου σπίτι φέτος το καλοκαίρι μόνο στη La Redoute.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι, να αλλάξεις διακόσμηση και να ανανεωθείς. Τα υλικά και τα υφάσματα είναι διαφορετικά, πιο χαρούμενα και πιο “ελαφριά”. Τα έπιπλα σπιτιού είναι πολλές φορές μια υπόθεση που παίρνει χρόνο, καθώς η αναζήτηση μπορεί να είναι μεγάλη.

Μιας και μιλάμε για καλοκαίρι, το σπίτι που θέλεις περισσότερο να διακοσμήσεις είναι το εξοχικό σου. Πως θα καταφέρεις να αλλάξεις τον χώρο, ωστόσο, χωρίς πολύ ψάξιμο και κόπο; Κι όμως υπάρχει τρόπος. Πάρε χαρτι και μολύβι και σημείωσε αρχικά τα δωμάτια του εξοχικού. Στη συνέχεια, σημείωσε τα έπιπλα για το σπίτι που θα ήθελες να αγοράσεις. Εμείς, έχουμε να σου δώσουμε ιδέες που θα ανανεώσουν πανεύκολα κάθε χώρο. Στη La Redoute, θα βρεις τα πάντα από έπιπλα και διακοσμητικά

Ιδέες για να επιλέξεις εύκολα έπιπλα και διακοσμητικά για το εξοχικό σου:

Κήπος / Βεράντα

Ο κυριότερος χώρος σε αυτήν την περίπτωση είναι ο κήπος, η βεράντα, το μπαλκόνι. Δηλαδή, το εξωτερικό μέρος του σπιτιού, που περνάς την περισσότερη ώρα το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα σπίτι στην πόλη, μπορείς να του δώσεις ένα πιο εξωτικό vibe.

Αρχικά, το πιο εύκολο και οικονομικό που μπορείς να κάνεις, είναι να αλλάξεις τα μαξιλάρια στις καρέκλες και στον καναπέ. Το μαξιλάρι με καλοκαιρινό μοτίβο, θα σου δώσει μια αίσθηση διακοπών αμέσως.

Μαξιλάρι εξωτερικού χώρου Palma

Το πιο ωραίο και ρομαντικό νυχτερινό σκηνικό, θα το φτιάξεις με τα φωτάκια. Μπορείς να τα κρεμάσεις ψηλά όπως σου αρέσει και θα δεις τον κήπο να μεταμορφώνεται.

Διακοσμητική γιρλάντα με στρογγυλά λαμπάκια

Σε περίπτωση που έχεις αρκετό χώρο, η αιώρα είναι μια πολύ καλή ιδέα. Μπορείς να ξαπλώνεις τα απογεύματα διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο.

Αιώρα Hammock

Ακριβώς όπως τα φωτάκια, ένα φορητό φανάρι μπορεί να αλλάξει αμέσως τη νυχτερινή ατμόσφαιρα του μπαλκονιού.

Φανάρι εσωτερικού εξωτερικού χώρου

Μια ραφιέρα για τον κήπο θα αλλάξει αμέσως την εικόνα του και είναι και πολύ λειτουργική, καθώς χωράει πολλές γλάστρες σε λίγο μόνο χώρο.

Μονάδα ραφιών κήπου 3 επιπέδων από ακακία

Αναζητάς κι εσύ σετ επίπλων σπιτιού προσφορές; Το ιδανικό και πιο οικονομικό είναι σίγουρα να βρίσκεις έπιπλα σε σετ, ώστε να έχουν και χαμηλότερη τιμή. Οι καρέκλες κήπου, ταιριάζουν με όλα τα τραπέζια και θα ανανεώσουν τη βεράντα σου.

Αναδιπλώμενες ξύλινες καρέκλες κήπου

Σαλόνι

Μπορεί το σαλόνι στο εξοχικό να μεταφέρεται στην ουσία έξω, αλλά και πάλι μπορείς να το κάνεις σίγουρα πιο καλοκαιρινό, αγοράζοντας λίγα και καλά.

Ένα πουφ σε εκρού χρώμα με κέντημα, έχει τη δυνατότητα να ταιριάξει ακόμα και με ένα σαλόνι που δεν έχει έπιπλα σπιτιού μοντέρνα.

Πουφ VOLOS

 

Το ξύλινο βοηθητικό τραπεζάκι χωράει παντού και μεταφέρεται πανεύκολα. Μπορείς να βάλεις και πάνω του ένα ωραίο βάζο από μπαμπού.

Βοηθητικό τραπεζάκι από μασίφ ξύλο δρυ

 

 

Διακοσμητικό βάζο από πλεγμένο μπαμπού

 

 

Αν η είσοδος του σπιτιού είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σαλόνι και δεν υπάρχει κάποιο χωλ, τότε αναζήτησε επίπλα για είσοδο σπιτιού. Το έπιπλο αποθήκευσης που είναι και παγκάκι για να βάζεις τα παπούτσια σου, είναι το πιο λειτουργικό που μπορείς να βρεις.

Έπιπλο εισόδου Quilda

Υπνοδωμάτιο

Στο υπνοδωμάτιο, αρκούν μερικά γήινα υλικά και χρώματα και το σκηνικό θα είναι διαφορετικό.

Ένα φωτιστικό από σχοινί, θα ταιριάξει με τα υφάσματα του κρεβατιού.

Φωτιστικό Yaku

Μια ψάθινη ραφιέρα, είναι και πολύ πρακτική, καθώς χωράει τα βιβλία σου, αλλά και όμορφη.

Ραφιέρα τοίχου από ξύλο δρυ και ψάθα

Μη φοβηθείς τα καλοκαιρινά χαλιά, γιατί πραγματικά δίνουν αυτό που λείπει σε έναν χώρο. Το χαλί από γιούτα, ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Χαλί διαδρόμου από γιούτα Hempy

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα