Article image

Ανακάλυψε sexy εσώρουχα για τον Άγιο Βαλεντίνο

writer_name
LaRedoute
17/01/2023

Sexy εσώρουχα: βρες τα κατάλληλα για τον Άγιο Βαλεντίνο από τη La Redoute. Επίλεξε από τη μεγάλη ποικιλία ακόμη και για εσώρουχα plus size.

Λίγος καιρός έμεινε για του Αγίου Βαλεντίνου και ενδεχομένως να έχεις σκαφτεί ήδη πώς θα περάσεις αυτήν την ημέρα και τη βραδιά σου. Είτε έχεις κάποιον να την μοιραστείς, είτε όχι, σημασία έχει να αποτελέσει μια ευκαιρία να περάσεις ωραία. Μπορεί να είναι μια αφορμή για να ψωνίσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις χαρούμενη και sexy.

Αυτό, φυσικά, ισχύει και αν βγεις έξω, πας ταξίδι, κάτσεις σπίτι με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ωστόσο, αν είναι για σένα η χρονιά του self love και περνάς την ημέρα μόνη, εφάρμοσε την πρακτική της Miley Cyrus. Δηλαδή, όπως λέει και στο νέο της τραγούδι, πέρνα ωραία με τον εαυτό σου, αγόρασε του λουλούδια και εσώρουχα sexy (λέμε εμείς). Η αναζήτησή σου για σέξυ εσώρουχα, ξεκινάει ξεκάθαρα από τη La Redoute. Ο λόγος, είναι ότι ξέρεις ότι θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε εσώρουχα, νυχτικά, πιτζάμες, sexy εσώρουχα plus size. Επιπλέον, η ποιότητα θα σε αποζημιώσει.

Πώς να ψωνίσεις sexy εσώρουχα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Αν θέλεις μερικές ιδέες για τα sexy εσώρουχα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο, ξεκινάμε από τα βασικά. Υπάρχουν αρκετά ξεχωριστά κομμάτια, που μπορείς να τα κρατήσεις καιρό. Αν δεν διαθέτεις κανένα, τότε ξεκίνα από τα πιο απλά.

Σλιπ με cut-outs: Τα cut-outs, τα γνωστά “κοψίματα” δεν είναι μόνο τάση στα ρούχα, αλλά και στα εσώρουχα. Αν σου αρέσει το κόκκινο, μπορείς να το επιλέξεις, αλλιώς, αν τα μαύρα είναι τα αγαπημένα σου, υπάρχει κι αυτή η επιλογή.

Σλιπ με διάφανο τούλι από οργανικό βαμβάκι

Σουτιέν με cut-outs: Για να ολοκληρώσεις το σετ, μπορείς να πάρεις και το αντίστοιχο σουτιέν. Εννοείται ότι μπορείς να το συνδυάσεις και με άλλο σλιπ. 

Σουτιέν με δαντέλα

Sexy κορμάκι: Από μια τέτοια λίστα δε μπορεί να λείπει ένα κλασικό, φλογερό κόκκινο κορμάκι. Το κορμάκι μπορεί να φορεθεί άνετα ακόμα και με ένα blazer από πάνω, αν θέλεις να τολμήσεις την τάση.

Κορμάκι από οικολογικά υλικά Sublime

Το μαύρο κλασικό δαντελωτό κορμάκι με ανοιχτό ντεκολτέ, φαίνεται επίσης ωραίο και μέσα από φορέματα. Αν έχουν κι εκείνα ντεκολτέ, τότε μπορείς να τα βάλεις άνετα σε συνδυασμό και να μη φαίνεται ακόμα και καθόλου το εσώρουχο.

Κορμάκι με στρινγκ από ελαστική δαντέλα και τούλι με ανάγλυφα πουά

Κορσές: Ακόμα μια σταθερά αγαπημένη επιλογή εδώ και πολλά χρόνια, είναι ο κορσές. Επίλεξε ένα μαύρο δαντελωτό που συνδυάζεται με στριγκ.

Σετ κορσέ και στριγνκ Flambance

Extra hot slip: Το επόμενο level του sexy Valentine’s εσώρουχου είναι το σορτσάκι με ανοιχτό καβάλο, ή και αυτό που είναι χωρίς καβάλο. Μπορεί να μην είναι πρακτικά για κάθε μέρα, αλλά τα κρατάς για μια τέτοια περίσταση.

 

 

Σορτσάκι από δαντέλα

Σορτσάκι από τούλι και κέντημα χωρίς καβάλο

Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν και σετ από slip για να τα αγοράζεις δυο- δυο. 

Σετ 2 δαντελωτά ανοιχτά σλιπ

Extra Hot σουτιέν: Στην ίδια κατηγορία με το σλιπ, είναι και το πολύ sexy σουτιέν, με μισές θήκες και ντελικάτη δαντέλα.

 

Σουτιέν με μισές θήκες από δαντέλα

Ζαρτιέρες: Οι ζαρτιέρες είναι η σταθερή αξία του sexy underwear. Αν δεν έχεις στο συρτάρι σου, ευκαιρία να τις δοκιμάσεις.

Ζαρτιέρες INDΙCENTE απο δαντέλα

Δαντελωτό νυχτικό: Ένα νυχτικό από σατέν, ή δαντέλα, ή και τα δύο, είναι πάντα must. Αρχικά, εκτός από το σπίτι, μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με τα ρούχα σου. Φοριέται μέσα από ένα oversized πουκάμισο, ή τοπ με έξω τους ώμους, με το denim σου, με ένα πουλόβερ από πάνω. Εννοείται, αν δεν είσαι αυτής της φιλοσοφίας το κρατάς για το σπίτι.

Αντί να επιλέξεις το κλασικό μαύρο ή κόκκινο, μπορείς να κάνεις την ανατροπή με ένα πράσινο νυχτικό.

Νυχτικό από δαντέλα και μικροΐνες Divine

Σατέν πιτζάμες: Σε περίπτωση που δεν είσαι του νυχτικού, υπάρχει και η επιλογή της σατέν πιτζάμας. Είτε σε μαύρο, είτε σε άλλο χρώμα, θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Σατέν πιτζάμα με σορτς και λεπτομέρειες από δαντέλα

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα