Article image

Τα πιο όμορφα δώρα για την νονά και το βαφτιστήρι

writer_name
03/04/2023

Βρες τα καλύτερα δώρα για τη νονά, αλλά και για το βαφτηστήρι, μόνο στη La Redoute.

Η Άνοιξη έφτασε, το Πάσχα πλησιάζει κι εσύ αναζητάς τα πιο ωραία δώρα. Αυτήν την περίοδο, έχουν την τιμητική τους τα βαφτιστήρια, αλλά και οι νονές. Αν είσαι νονά και ψάχνεις τα παπούτσια που θα πάρεις στο βαφτιστήρι σου, ή και κάτι διαφορετικό, στη La Redoute ξέρεις ότι θα βρεις από βρεφικά ρούχα μέχρι και παιδικά και εφηβικά. Εκτός από τη λαμπάδα, θα βρεις και το πιο ωραίο δώρο. 

Ενώ στην περίπτωση που ως βαφτιστήρι θέλεις να της πάρεις ένα κάτι, ή ως φίλη, θέλεις να πάρεις δώρο για τη νονά του παιδιού σου, οι επιλογές σε ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ είναι άπειρες. Εμείς, θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, με μερικές προτάσεις.

Βρες τα πιο όμορφα δώρα για το Πάσχα:

Νονά

Αν ψάχνεις δώρο για νονά, μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να καταναλώσεις πολύ χρόνο και να τρέχεις στα μαγαζιά. Πανεύκολα, μπορείς να παραγγείλεις κάτι που θα της αρέσει και θα την κάνει να χαμογελάσει. Επειδή έρχεται και καλοκαιράκι, ένα κρουαζέ φόρεμα σε έντονο χρώμα είναι σίγουρα χρήσιμο. Μάλιστα, είναι και μεγάλο trend από πέρισυ, καθώς το dopamine dressing το βλέπεις παντού πλέον.

Μακρύ κρουαζέ φόρεμα από ζακάρ ύφασμα

Τα μακριά φορέματα, θα φορεθούν πάρα πολύ και φέτος. Αν είσαι στο ψάξιμο για πρωτότυπα δώρα για νονά, το πουά μακρύ φουστάνι, είναι μια καλή πρόταση.

Μακρύ φόρεμα με πουά μοτίβο

Αν θέλεις να φτιάξεις ένα ωραίο σετ δώρου για νονά, είναι ευκαιρία να συνδυάσεις το φόρεμα με ένα super trendy blazer. Τα σακάκια μπλέιζερ, αποτελούν μια τάση που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αυτό μας αρέσει γιατί είναι πολυ stylish και βολικά, ταυτόχρονα, καθώς πάνε με τα πάντα.

Σακάκι μπλέιζερ

 

Βαφτιστήρι

Αν είσαι η νονά και θέλεις να βρεις ένα ωραίο δώρο για βαφτιστήρι, υπάρχουν πολλές επιλογές για όλες τις ηλικίες, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Για τα μικρά παιδιά, είναι πολύ βολικά και άνετα τα σετ ρούχων. Είναι value for money και θα βολέψουν πολύ τη μαμά που δεν θα ψάχνει με ποιόν τρόπο να τα συνδυάσει.

Σύνολο μπλούζα + κολάν

Σύνολο μπλούζα και σορτς

Στα άνετα set για μικρές ηλικίες, μπορείς να βρεις χαριτωμένες σαλοπέτες. Αν είναι φανελένιες, θα βολέψουν το παιδί στα παιχνίδια του, καθώς είναι πολύ άνετες.

Σύνολο μπλούζα και σαλοπέτα από φανέλα

Για πιο μεγάλα παιδιά, είναι ευκαιρία να τους πάρεις καλά ρούχα, που ίσως δεν αγοράζουν εύκολα οι γονείς, γιατί προτιμούν τα πρακτικά outfits. Μια ολόσωμη φόρμα με βολάν, είναι ένα ρούχο που αρέσει στα κορίτσια και ο,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές τους βόλτες.

Ολόσωμη φόρμα-σορτς με βολάν από κοφτό κέντημα

Επίσης, μπορεί να αρέσει στο βαφτιστήρι σου ένα cute φλοράλ φόρεμα για τις βόλτες και τα πάρτι.

Αμάνικο φόρεμα με βολάν και φλοράλ μοτίβο

Σε ένα αγόρι, μπορείς να πάρεις επίσης, βολικά ρούχα. Μια καλή επιλογή είναι η βερμούδα από φανέλα, που είναι και πολύ ανθεκτική.

Βερμούδα από φανέλα

Για πιο καλές εμφανίσεις, είναι ευκαιρία να επιλέξεις ένα πιο επίσημο σετ, που θα μπορεί να τα φορέσει όλα μαζί, ή και χωριστά.

Επίσημο σύνολο 3 κομματιών 3-12 ετών

Το κλασικό γνωστό σε όλους δώρο Πάσχα για βαφτιστήρι, είναι τα παπούτσια. Επειδή καλοκαιριάζει, διάλεξε ανοιχτά παπούτσια, γιατί θα τα φορέσει σχετικά σύντομα. Οι επιλογές σε πέδιλα για τα κορίτσια, είναι πάρα πολλές.

Πέδιλα με λουράκια

Πέδιλα με λεοπάρ μοτίβο

Αλλά και τα αγορίστικα πέδιλα είναι αρκετά, ώστε να βρεις το αγαπημένο σου.

 

Πέδιλα με βέλκρο 19-26

Για ένα διαφορετικό καλοκαιρινό παπούτσι, υπάρχει και η κλασική επιλογή σε μοκασίνια.

Δερμάτινα μοκασίνια 26-40

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα