Ποιοι είμαστε

Η Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της La Redoute στην Ελλάδα και Κύπρο από τον Δεκέμβριο 2017.

Τον Νοέμβριο του 2022 η εταιρία άνοιξε το πρώτο κατάστημα και showroom για έπιπλα και είδη σπιτιού στην Αθήνα, στην περιοχή του Χαλανδρίου στην Λεωφόρο Κηφισίας 252. Σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής 550μ2, η μεγάλη γαλλική εταιρία και αναγνωρισμένος δημιουργός επίπλων και ειδών σπιτιού, αναδεικνύει όλη την τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην εξέλιξη των τάσεων στην εσωτερική διακόσμηση.

Η Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. ξεκίνησε το 1957 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην παραγωγή υποδημάτων. Από το 1999 η εταιρεία εδρεύει σε ιδιόκτητα γραφεία και αποθηκευτικούς χώρους 7.500 m2, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, απασχολώντας 51 άτομα. 

Η Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια με επιτυχία τo MyShoe.gr, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό e-shop παπουτσιών. Το Myshoe.gr έχει συλλογή με περισσότερα από 300 δημοφιλή επώνυμα brands και 11.000 διαφορετικά σχέδια. Πλήθος βραβείων έχουν ανταμείψει το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και την εύχρηστη πλοήγηση του καταναλωτή στο κατάστημα.

 Από τον Σεπτέμβριο 2020 ανελαβε την ανάπτυξη και διαχείριση του επίσημου e-shop Samsonite.gr. Το ηγετικό - στον τομέα του – αυτό brand, εμπιστεύθηκε την τεχνογνωσία μας και την εμπειρία στην άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, ώστε να προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο αγοραστικό του κοινό.

Εκμεταλλευόμενη την εμπειρία και την τεχνογνωσία, η ομάδα μας δουλεύει με πάθος για την ανάπτυξη της La Redoute και πάνω από όλα την άψογη εμπειρία & ικανοποίηση των πελατών μας (που ήδη έχουν ξεπεράσει τους 100.000).