Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888

Τρόποι Αποστολής

Έξοδα Αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος βάρους κάτω των 8 κιλών, αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των €49. Οι παραγγελίες κάτω των €49, επιβαρύνονται με €3,90.

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται με την ACS ΔΩΡΕΑΝ αν η παραγγελία υπερβαίνει τα €70. Οι παραγγελίες κάτω των €70, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής €7,00. Προϊόντα συνολικού βάρους άνω των 3 κιλών, δεν αποστέλλονται στην Κύπρο.

Οι αποστολές συνολικού βάρους άνω των 8 κιλών και κάτω των 10 κιλών, αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) με τις εξής χρεώσεις:

 
BΑΡΟΣ ΧΡΕΩΣΗ
08 Κιλά 4€
09 Κιλά 5€
10 Κιλά 6€

 

Η αποστολή παραγγελιών βάρους άνω των 10 κιλών γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Οι χρεώσεις υπολογίζονται βάσει του τελικού προορισμού παράδοσης, σύμφωνα με τον παρακάτω τιμοκατάλογο:

  ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ*  
ΑΤΤΙΚΗ 13€ 20€
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 16€ 23€
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15€ 49€
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 17€ 62€
ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 47€ 92€
ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 20€ 89€
ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 47€ 109€

*Η ογκομετρική μονάδα υπολογίζεται ως το μέγιστο μεταξύ του όγκου σε κυβικά μέτρα και του κλάσματος Βάρος/333.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ σε ποια ζώνη βρίσκεται η περιοχή σας. Εφόσον η παραγγελία είναι άνω των 10 κιλών, μπορείτε να υπολογίσετε τα έξοδα αποστολής στη σελίδα καλαθιού, αφού έχετε επιλέξει το προϊόν που επιθυμείτε, συμπληρώνοντας το TK της περιοχής σας.

Η παραγγελία σας παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης αποστολής, χωρίς υποχρέωση μεταφοράς σε όροφο. Σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, παραδίδονται ανεξαρτήτως ορόφου. Η παράδοση πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 έως τις 16:00

Τέλος, δεν παρέχεται υπηρεσία συναρμολόγησης.

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες εντός Αττικής και σε μεγάλες αστικές περιοχές παραδίδονται εντός 6 ως 10 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας παραδίδονται εντός 6 ως 12 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες στην Κύπρο παραδίδονται εντός 6 ως 15 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες οι οποίες περιέχουν μόνο προϊόντα Άμεσης Παράδοσης αποστέλλονται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ». Επιλέγετε την παραγγελία σας και μετά πατάτε επάνω στον αριθμό voucher.

Παραλαβή Παραγγελίας

Με την υποβολή της παραγγελίας σας αυτόματα θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα στον λογαριασμό του email σας, το οποίο θα σας γνωστοποιεί ότι παραλάβαμε την παραγγελία, καθώς και θα σας γνωστοποιεί τους όρους της παραγγελίας. Στην συνέχεια, και όταν η παραγγελία παραδοθεί στην ταχυμεταφορική εταιρεία, θα λάβετε ένα νέο μήνυμα - email το οποίο θα αναγράφει τον αριθμό φορτωτικής/αποστολής. Με αυτό τον αριθμό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέχρι αυτή να φτάσει στο χώρο σας.

Η παραγγελία σας θα έρθει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Για τη διευκόλυνση της παραλαβής, είναι απαραίτητο να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

*Τα προϊόντα άνω των 10 κιλών παραδίδονται με μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, παραδίδονται ανεξαρτήτως ορόφου. Η παράδοση πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 έως τις 16:00

**Προϊόντα συνολικού βάρους άνω των 3 κιλών, δεν αποστέλλονται στην Κύπρο.

Επίσης να σημειώσουμε πως δεν παρέχουμε υπηρεσία συναρμολόγησης.

Search for an item, category or brand