Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
La Redoute Interieurs

Μονόχρωμη θήκη για καραμέλα από βαμβάκι και lyocell, Lyo

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Μονόχρωμη θήκη για καραμέλα από βαμβάκι και lyocell, Lyo - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος:

Θήκη για καραμέλα Lyo από βαμβάκι και lyocell ποιότητας Best. Φτιαγμένη από βαμβάκι και lyocell, η θήκη για καραμέλα Lyo χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα και αξεπέραστη άνεση.
Περιγραφή:
 - 50% βαμβάκι, 50% lyocell με ετικέτα Oeko-Tex®, 70 νήματα/τ.εκ.: όσο μεγαλύτερη η πυκνότητα της ύφανσης, τόσο υψηλότερη η ποιότητα.
 - Εύκολη συντήρηση
 - Πλύσιμο στους 60°C

Διαστάσεις:
 - 85 x 185 εκ.: θήκη για καραμέλα

Δείτε όλα τα λευκά είδη Lyo στο laredoute.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες:
 - H ετικέτα Best εγγυάται την υψηλή ποιότητα της La Redoute. Με την επιλογή φίνων υλικών και την υπεροχή γραμμής και φινιρίσματος εξασφαλίζεται ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

Go for Good, υπεύθυνη επιλογή
 - Αυτό το προϊόν με ετικέτα STANDARD 100 από την OEKO-TEX® (πιστοποιητικό CQ 1102/4 IFTH) ακολουθεί πιστοποιημένη και ελεγχόμενη διαδικασία κατασκευής πιστοποιημένη και ελεγχόμενη για την προστασία της επιδερμίδας.
 - Η πιστοποίηση STANDARD 100 από την OEKO-TEX® είναι η πρώτη ετικέτα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών σε θέματα ανθρωποοικολογίας. Εγγυάται την απουσία επιβλαβών ή ερεθιστικών για το δέρμα ουσιών στα πιστοποιημένα προϊόντα.
 - Το lyocell είναι μια ίνα από δάση αειφόρου διαχείρισης, που παράγεται με ελάχιστη ποσότητα νερού και χωρίς τοξικούς διαλύτες.

Χρώματα: Πρασινο
Μεγέθη: 
Μονόχρωμη θήκη για καραμέλα από βαμβάκι και lyocell, Lyo

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand