Παιδικό χαλί με ζώα, Jetty
La Redoute Interieurs

Παιδικό χαλί με ζώα, Jetty

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Περιγραφή


Παιδικό χαλί με ζώα, Jetty - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350256384 / GKM386

Με το χαλί Jetty, τα παιδιά θα περάσουν ατελείωτες ώρες περιπέτειας και παιχνιδιού μαζί με αυτά τα 3 ζωάκια που ζουν στην καρδιά της ζούγκλας. Κατασκευάζεται στο Βέλγιο.
Περιγραφή:
 - 100% πολυπροπυλένιο, 2230 g/m²

Ποιότητα
Το πολυπροπυλένιο είναι ένα συνθετικό υλικό που μοιάζει οπτικά στο μαλλί. Με εύκολη συντήρηση, το χαλί από πολυπροπυλένιο είναι ανθεκτικό στις φθορές, τους λεκέδες και την υγρασία.

Διαστάσεις
 - Φάρδος 80 x μήκος 150 εκ.
 - Πάχος: από 1 έως 1,5 εκ.

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής

 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώματα: Πολυχρωμο
Μεγέθη: 
Παιδικό χαλί με ζώα, Jetty

Δείτε Επίσης