Έργο AUTUMN HILLS της Sarah Odman
AM.PM

Έργο AUTUMN HILLS της Sarah Odman

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Περιγραφή


Έργο AUTUMN HILLS της Sarah Odman - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350333849 / GNP294

Miracolo είναι ένας οίκος έργων τέχνης από το Παρίσι που παρουσιάζει τα έργα 50 σύγχρονων γυναικών δημιουργών. Κάθε έργο είναι τυπωμένο σε χαρτί με την υπογραφή του δημιουργού, σε περιορισμένο αριθμόΓια την AM.PM, επιλέχθηκαν 6 καλλιτέχνες, από την Amélie du Chalard, ιδρύτρια της Miracolo, και τον Francois Bernard, Καλλιτεχνικό Διευθυντή της AM.PM, παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή και αποκλειστική συλλογή.
Με προέλευση από τη Σουηδία, η Sara Odman εγκαταστάθηκε στο Παρίσι όταν ήταν ακόμη 20 χρονών. Μετά την αποφοίτησή της από τη σχολή ESAG Penninghen με αντικείμενο την καλλιτεχνική διεύθυνση, η δουλειά της αναπτύχθηκε σε διάφορους τομείς: διακόσμηση βιτρίνας, εταιρική ταυτότητα, σχεδίαση συσκευασιών για είδη πολυτελείας και ρούχα prêt-à-porter. Ενώ εργαζόταν στο Πεκίνο, συναντιέται για πρώτη φορά με τον σχεδιασμό και την εκτύπωση στον χώρο της υφαντουργίας, και αναπτύσσει ένα πάθος που μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Τριγυρισμένη από τα λιβάδια και τον ωκεανό σε όλη τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, η φύση βρίσκεται βαθιά στις ρίζες της και γίνεται η πηγή της έμπνευσής της. Είναι για εκείνη ένας θησαυρός που δεν γνωρίζει όρια, με απεριόριστους συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων που αποτυπώνονται στα έργα της.

Περιγραφή
- Ψηφιακή εκτύπωση σε χαρτί
- Κορνίζα από ξύλο δρυ FSC®

Διαστάσεις
- Πλάτος: 30 εκ.
- Ύψος: 40 εκ.


- ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
- ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΑΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Το ξύλο με πιστοποίηση FSC® προέρχεται από δάση αειφόρου διαχείρισης, με μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και κοινωνική υπευθυνότητα.

Χρώματα: 
Μεγέθη: 
Έργο AUTUMN HILLS της Sarah Odman

Δείτε Επίσης

Το συγκεκριμένο προϊόν το έχουν αγοράσει πολλοί πελάτες μας
και (για την ώρα) δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο.

Ελπίζουμε να βρείτε κάτι παρόμοιο ανακαλύπτοντας τη μεγάλη συλλογή μας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ