Επικοινωνήστε μαζί μας 211 1893 888
La Redoute Interieurs

Ριγέ τραπεζομάντηλο νηματοβαφή από οργανικό βαμβάκι, Antika

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Ριγέ τραπεζομάντηλο νηματοβαφή από οργανικό βαμβάκι, Antika - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350251687 / GKC922

Το τραπέζι αποκτά χρώμα. Αυτό το ριγέ τραπεζομάντηλο είναι διαθέσιμο σε διαφορετικά χρώματα για να ομορφαίνει κάθε σας γεύμα. Ένα τραπεζομάντηλο με την υπογραφή της La Redoute Interieurs.Το προπλυμένο βαμβάκι έχει υποστεί ελαφριά λεύκανση στη διαδικασία παραγωγής του. Απαλό, μαλακό και άνετο, ομορφαίνει με τα πλυσίματα. Πολύ μοντέρνο, με ελαφρώς γκοφρέ όψη και εύκολη συντήρηση αφού δεν χρειάζεται σιδέρωμα. Απλώς τέλειο!

Περιγραφή:
 - Από 100% προπλυμένο βαμβάκι βιολογικής γεωργίας
 - Μοτίβο με ρίγες νηματοβαφή

 - Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40°C

Διαστάσεις
 - 150 x 150 εκ.: τετράγωνο
- 150 x 250 εκ.: ορθογώνιο
- 150 x 300 εκ.: ορθογώνιο

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
 - Βαμβάκι βιολογικής γεωργίας: υπεύθυνη επιλογή και κατανάλωση. Γιατί; Επειδή για την παραγωγή του δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα, φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα και γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. Αποτέλεσμα: μικρότερος αντίκτυπος στη βιοποικιλότητα και την υγεία των καλλιεργητών.
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώματα: Khaki/caramel
Μεγέθη: 
Ριγέ τραπεζομάντηλο νηματοβαφή από οργανικό βαμβάκι, Antika

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand