Κλινοσκεπάσματα & Προϊόντα Ύπνου

Κλινοσκεπάσματα & Προϊόντα Ύπνου

Ο άνθρωπος περνάει τουλάχιστον το ένα τρίτο της ζωής του στο κρεβάτι! Έχοντας αυτή τη γνώση, θα μπορούσαμε κάλλιστα να αγοράσουμε άνετα, σταθερά κλινοσκεπάσματα για μακροπρόθεσμη χρήση. Από βρεφικά στρώματα μέχρι αντιμυκητιακά μαξιλάρια και παιδικά παπλώματα, το laredoute.gr διαθέτει όλα τα αξεσουάρ κλινοσκεπασμάτων που χρειάζεστε για έναν καλό ύπνο. Η La Redoute προσφέρει κατ' οίκον παράδοση ειδών κλινοσκεπασμάτων από κορυφαίες μάρκες όπως Epeda, Merinos, Simmons, Dodo, Treca, Dunlopillo, Bultex, Pyrenex κ.λ.π. 

Για να επιλέξετε το σωστό κρεβάτι, πρέπει να εξετάσετε τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του καλύμματος.Το στρώμα σας θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από χαρακτηριστικά υλικά όπως βαμβάκι, μαλλί ή μπαμπού. Και μην ξεχνάτε ότι το κρεβάτι σας πρέπει να είναι ευάερο και άνετο. Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες σας για ύπνο, αλλά και από το σχήμα του σώματός σας. Η αντοχή σε βάρος ενός στρώματος είναι επίσης ένα κριτήριο που δεν πρέπει να παραβλέψετε, αν θέλετε να αποφύγετε τη δυσφορία στον ύπνο. Το στρώμα πρέπει να είναι πρακτικό για να αποφύγετε τους πόνους στον αυχένα. Για να εξασφαλίσετε καλή κατανομή της θερμότητας, επιλέξτε ένα στρώμα από αφρό μνήμης ή συνθετικό αφρό. Επιλέξτε στρώματα κατά των ακάρεων σκόνης, καθώς αποτρέπουν τον σχηματισμό ακάρεων σκόνης που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση των στρωμάτων. Για να αποφύγετε τη συσσώρευση ακάρεων σκόνης, επιλέξτε κλινοσκεπάσματα με καλύμματα κατά των ακάρεων σκόνης.

Το μαξιλάρι σας θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό και τα παπλώματά σας θα πρέπει να είναι αεροστεγή για να εμποδίζουν τη διείσδυση τους. Τα πουπουλένια μαξιλάρια διατίθενται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Αν προτιμάτε το μαύρο χρώμα, προτιμήστε μαξιλάρια από φτερά χήνας. Βοηθούν στην πρόληψη των αναπνευστικών αλλεργιών και σας προσφέρουν έναν καλό ύπνο.Τα μαξιλάρια μπορούν να προσαρμοστούν στο επίπεδο του σώματος, ώστε να μην εμποδίζουν την αναπνοή. Για να επιλέξετε το σωστό κρεβάτι, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το ύψος σας και τον αριθμό των ωρών που θα περάσετε στο κρεβάτι. 

Για να αποφύγετε τους μυϊκούς πόνους, καλό είναι να επιλέγετε κλινοσκεπάσματα που ενθαρρύνουν την κυκλοφορία του αίματος για έναν ξεκούραστο ύπνο. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε καλύμματα στρωμάτων και προστατευτικά κλινοσκεπασμάτων για να προστατεύετε τα κλινοσκεπάσματά σας από τη βρωμιά και τη σκόνη.