Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
DORINA

Τρίγωνο σουτιέν Unity από ανακυκλωμένη δαντέλα

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Περιγραφή

Τρίγωνο σουτιέν Unity από ανακυκλωμένη δαντέλα - DORINA

Κωδικός προϊόντος: 350236368

Σουτιέν με μπανέλες Unity: τρίγωνες θήκες και βαθύ ντεκολτέ. Πολύ όμορφο σχέδιο με άνοιγμα στο ενδιάμεσο των θηκών. Όμορφη ανακυκλωμένη δαντέλα. Ελαφριά ενίσχυση στα 3/4 των θηκών.
Περιγραφή:
 - Γραμμή που αγκαλιάζει το στήθος
 - Τρίγωνες θήκες και βαθύ ντεκολτέ
 - Άνοιγμα στο ενδιάμεσο των θηκών
 - Θήκες χωρίς κέλυφος
 - Με μπανέλες

Σύνθεση και συντήρηση:
 - 57% πολυαμίδη, 34% πολυέστερ, 9% ελαστάνη
 - Για τις οδηγίες συντήρησης, δείτε την ετικέτα του προϊόντος

Υπεύθυνη επιλογή - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.
 - Επιλέγοντας προϊόντα από ανακυκλωμένο υλικό, προστατεύετε το περιβάλλον. Για 2 λόγους: 1/ Όσο περισσότερο ανακυκλώνουμε, τόσο λιγότερο καταναλώνουμε πρώτες ύλες, συμβάλλοντας στη διατήρηση των πόρων. 2/ Μειώνουμε τα απόβλητα μέσω της μετατροπής τους σε νέους πόρους και υλικά. Ένας πραγματικά ηθικός κύκλος κατανάλωσης.
 - Επιλέγοντας προϊόντα από ανακυκλωμένη πολυαμίδη, προστατεύετε το περιβάλλον. Για 2 λόγους: 1/ Όσο περισσότερο ανακυκλώνουμε, τόσο λιγότερο καταναλώνουμε πρώτες ύλες, συμβάλλοντας στη διατήρηση των πόρων. 2/ Μειώνουμε τα απόβλητα μέσω της μετατροπής τους σε νέους πόρους και υλικά. Ένας πραγματικά ηθικός κύκλος κατανάλωσης.
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν πιστοποιημένο βάσει του προτύπου RCS (Recycled Claim Standard), γίνεστε υπεύθυνος καταναλωτής. Το ανεξάρτητο πρότυπο RCS χρησιμεύει για την παρακολούθηση των ανακυκλωμένων πρώτων υλών από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας προμήθειας. Πιστοποιεί τόσο την παρουσία όσο και την ποιότητα του ανακυλωμένου υλικού στο τελικό προϊόν. Διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα εξασφαλισμένες. 


Χρώματα: Ανοιχτο χακι, Μαυρο
Μεγέθη: 
Τρίγωνο σουτιέν Unity από ανακυκλωμένη δαντέλα

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand