Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
AM.PM

Μαξιλαροθήκη από οργανικό βαμβάκι lyocell, Dollia

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Μαξιλαροθήκη από οργανικό βαμβάκι lyocell, Dollia - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350237721

Μια σειρά γεμάτη αντιθέσεις... πολύ σφιχτή ύφανση για ασύγκριτη λευκότητα και βελούδινο σιρίτι και κορδέλα σε αντίθεση υπογραμμίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτών των λευκών ειδών.

Μια κομψή πρόταση για το υπνοδωμάτιο. Τα λευκά είδη Dollia είναι κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι και lyocell.

Περιγραφή:
 - 56% βαμβάκι, 44% lyocell, 120 g/m2
 - 80 νήματα/τ.εκ.: ένας ευρέως διαδεδομένος δείκτης για να μετράμε την ποιότητα του υφάσματος και ειδικά των λευκών ειδών είναι η πυκνότητα της ύφανσης, ο αριθμός των νημάτων ανά τετραγωνικό εκατοστό. Ανάλογα με την πυκνότητα της ύφανσης, η ποιότητα και η αίσθηση του υφάσματος είναι διαφορετικές. Όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα, τόσο πιο απαλό και πιο ανθεκτικό είναι το ύφασμα.

Συντήρηση
Ακολουθήστε τις συμβουλές συντήρησης για να διατηρήσετε την ποιότητα των λευκών ειδών σας.
 - Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40°C
 - Απαγορεύεται η χρήση λευκαντικού
 - Δεν μπαίνει στο στεγνωτήριο
 - Σιδέρωμα σε μέτρια θερμοκρασία, από την ανάποδη
 - Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα

Διαστάσεις
 - 50 x 70 εκ.: ορθογώνια μ/θ
 - 65 x 63 εκ.: τετράγωνη μ/θ

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.
 - Βαμβάκι βιολογικής γεωργίας: υπεύθυνη επιλογή και κατανάλωση. Γιατί; Επειδή για την παραγωγή του δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα, φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα και γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. Αποτέλεσμα: μικρότερος αντίκτυπος στη βιοποικιλότητα και την υγεία των καλλιεργητών.
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώματα: White/pearl, White/hazelnut, Ασπρο/γκρι
Μεγέθη: 
Μαξιλαροθήκη από οργανικό βαμβάκι lyocell, Dollia

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand