Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
AM.PM

Μαξιλαροθήκη από λινό lyocell, Lucia

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Μαξιλαροθήκη από λινό lyocell, Lucia - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350238179

Πολύ απαλό ύφασμα από λινό και lyocell για τη μαξιλαροθήκη Lucia. Το lyocell είναι μια ίνα από δάση και υλικό που που παράγεται με ελάχιστη ποσότητα νερού και χωρίς τοξικούς διαλύτες.

Το λινό είναι μια φυσική ίνα με κομψή τσαλακωμένη όψη. Απαλότητα, κομψότητα και αυθεντικότητα.

Περιγραφή:
 - 54% lyocell, 46% λινό βιολογικής γεωργίας, 170 g/m2
 - 42 νήματα/τ.εκ.: ένας ευρέως διαδεδομένος δείκτης για να μετράμε την ποιότητα του υφάσματος και ειδικά των λευκών ειδών είναι η πυκνότητα της ύφανσης, ο αριθμός των νημάτων ανά τετραγωνικό εκατοστό. Ανάλογα με την πυκνότητα της ύφανσης, η ποιότητα και η αίσθηση του υφάσματος είναι διαφορετικές. Όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα, τόσο πιο απαλό και πιο ανθεκτικό είναι το ύφασμα.
 - Τελείωμα πλακοραφή στην ίδια απόχρωση.

Συντήρηση
Ακολουθήστε τις συμβουλές συντήρησης για να διατηρήσετε την ποιότητα των λευκών ειδών σας.
 - Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40°C
 - Απαγορεύεται η χρήση λευκαντικού 
 - Στεγνωτήριο σε χαμηλή ταχύτητα
 - Σιδέρωμα σε χαμηλή θερμοκρασία
 - Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα

Διαστάσεις
 - 50 x 70 εκ.: ορθογώνια μ/θ
 - 65 x 63 εκ.: τετράγωνη μ/θ

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.
 - Βαμβάκι βιολογικής γεωργίας: υπεύθυνη επιλογή και κατανάλωση. Γιατί; Επειδή για την παραγωγή του δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα, φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα και γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. Αποτέλεσμα: μικρότερος αντίκτυπος στη βιοποικιλότητα και την υγεία των καλλιεργητών.
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώματα: Λευκο, Blue indian, Φυσικο
Μεγέθη: 
Μαξιλαροθήκη από λινό lyocell, Lucia

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand