Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
Δώρο έως 100€ ΚΟΥΠΟΝΙ: DWRO100
AM.PM

Μαξιλαροθήκη από προπλυμένο λινό, Adèle

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Μαξιλαροθήκη από προπλυμένο λινό, Adèle - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350253230 / GKJ092

Αυθεντικότητα, απλότητα, ποιότητα. Το σετ κρεβατιού Adele από λινό ύφασμα γαλλικής προέλευσης κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία.Μας αρέσουν η κομψή γκοφρέ όψη, το αυθεντικό στυλ και τα διαχρονικά του χρώματα. Λινό ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας.

Περιγραφή
- Από 100% λινό, 165 g/m² γαλλικής προέλευσης

Ποιότητα
- Τα προϊόντα μας από λινό πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια: το πιστοποιητικό Master of Linen® εγγυάται ότι η καλλιέργεια, η κατασκευή και η επεξεργασία της ίνας έχουν γίνει στην Ευρώπη για ένα 100% βιώσιμο προϊόν.
- Ο οργανισμός France Terre Textile πιστοποιεί ότι η κατασκευή συγκεκριμένων γαλλικών προϊόντων γίνεται με κριτήρια κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας.

Συντήρηση
Ακολουθήστε τις συμβουλές συντήρησης για να διατηρήσετε την ποιότητα των λευκών ειδών σας.
- Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30°C
- Στεγνωτήριο σε μέτρια ταχύτητα
- Σιδέρωμα σε υψηλή θερμοκρασία
- Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα

Διαστάσεις
- 50 x 70 εκ.: ορθογώνια μ/θ
- 65 x 65 εκ.: τετράγωνη μ/θ

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Επιλέξτε ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής και ενισχύστε τις τοπικές οικονομίες. Αν λάβουμε υπόψη τη μικρότερη απόσταση μεταφοράς και κατά συνέπεια τις μειωμένες εκπομπές C02, επιλέγοντας ευρωπαϊκά προϊόντα συνεισφέρετε και στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιδιώκουμε τη συντομότερη διαδρομή κατανάλωσης.
- Ετικέτα OEKO-TEX® Standard 100. Η πιστοποίηση OEKO-TEX® Standard 100 είναι μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση που εγγυάται την απουσία επιβλαβών ή ερεθιστικών ουσιών για το δέρμα και προστατεύει την υγεία των καταναλωτών.
- Επιλέγοντας ένα προϊόν με ετικέτα Master of linen, προστατεύετε το περιβάλλον και ταυτόχρονα καταναλώνετε ένα 100% ευρωπαϊκό προϊόν. Το λινό είναι ένα φυσικό υλικό, που καλλιεργείται χωρίς άρδευση, με πολύ λίγα φυτοϋγειονομικά προϊόντα. Η Γαλλία είναι πρώτη στην παγκόσμια παραγωγή λινού. Δίνοντας έμφαση στην τοπική παραγωγή και στην προστασία του περιβάλλοντος. Στα πλεονεκτήματα του λινού περιλαμβάνονται οι θερμορυθμιστικές του ιδιότητες, η ανάλαφρη αίσθηση και η μοναδική του όψη,

Χρώματα: Λευκο, Καστανο, Φυσικο
Μεγέθη: 
Μαξιλαροθήκη από προπλυμένο λινό, Adèle

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand