ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κουπόνι: 23FREE
La Redoute Interieurs

Θήκη για καραμέλα από βαμβακερό περκάλι, Teyben

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Θήκη για καραμέλα από βαμβακερό περκάλι, Teyben - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: / GHH006

Θήκη για καραμέλα Teyben ποιότητας Best. Αρμονικός συνδυασμός μοτίβων σε μοντέρνες και αυθεντικές αποχρώσεις για τα λευκά είδη Teyben από 100% βαμβακερό περκάλι.

Περιγραφή: - Ποιότητα Best
 - Από 100% βαμβακερό περκάλι με ετικέτα Oeko-Tex®, 65 νήματα/τ.εκ.: όσο μεγαλύτερη η πυκνότητα της ύφανσης, τόσο υψηλότερη η ποιότητα.
 - Με μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα
 - Πλύσιμο στους 60°C

Διαστάσεις:
85 x 185 εκ.: θήκη για καραμέλα

Δείτε όλα τα λευκά είδη Teyben στο laredoute.gr

Συμπληρώστε το σετ βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα και συνδυάστε τα λευκά είδη Teyben με τα μονόχρωμα λευκά είδη κρεβατιού από βαμβακερό περκάλι που θα βρείτε στο laredoute.gr

Περισσότερες λεπτομέρειες:
 - H ετικέτα Best εγγυάται την υψηλή ποιότητα της La Redoute. Με την επιλογή φίνων υλικών και την υπεροχή γραμμής και φινιρίσματος εξασφαλίζεται ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.
Go for Good, υπεύθυνη επιλογή
 - Αυτό το προϊόν με ετικέτα STANDARD 100 από την OEKO-TEX® (πιστοποιητικό CQ 1102/4 IFTH) ακολουθεί διαδικασία κατασκευής πιστοποιημένη και ελεγχόμενη για την προστασία της επιδερμίδας.
 - Η πιστοποίηση STANDARD 100 από την OEKO-TEX® είναι η πρώτη ετικέτα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών σε θέματα ανθρωποοικολογίας. Εγγυάται την απουσία επιβλαβών ή ερεθιστικών για το δέρμα ουσιών στα πιστοποιημένα προϊόντα.


Χρώματα: Printed
Μεγέθη: 
Θήκη για καραμέλα από βαμβακερό περκάλι, Teyben

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand