Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
La Redoute Interieurs

Βαμβακερή μαξιλαροθήκη, Lucette

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Βαμβακερή μαξιλαροθήκη, Lucette - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350258626

Με διχρωμία και βελούδινη λεπτομέρεια, τα λευκά είδη Lucette παίζουν με τις αντιθέσεις και δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. Κατασκευάζονται στη Γαλλία, με την υπογραφή της La Redoute Interieurs.
100% γαλλικής κατασκευής.
Η La Redoute δεσμεύεται για την ολοένα και πιο υπεύθυνη παραγωγή των προϊόντων της. Απόδειξη για άλλη μια φορά αυτή η συλλογή, η οποία κατασκευάζεται τοπικά. Από τη δημιουργία έως την εκτύπωση, αυτό το προϊόν είναι 100% γαλλικής προέλευσης και κατασκευής, με την τεχνογνωσία των ειδικών συνεργατών μας. Η παράδοσή μας έχει σίγουρα μέλλον.

Φυσικό υλικό, το βαμβάκι είναι η καλύτερη επιλογή για τα καθημερινά είδη. Μας αρέσει η απαλότητα και η μεγάλη διάρκεια της ζωής του. Εύκολο στη συντήρηση, ανθεκτικό στη χρήση και στα πλυσίματα, είναι το τέλειο υλικό στην κλωστοϋφαντουργία. Ιδανικό για τα κρεβάτια μικρών και μεγάλων!

Περιγραφή
- 100% βαμβάκι
- 57 νήματα/τ.εκ.
- Βελούδινη κορδέλα στο τελείωμα

Συντήρηση
- Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 60°C

Διαστάσεις
- 50 x 70 εκ.: ορθογώνια μ/θ
- 63 x 63 εκ.: τετράγωνη μ/θ

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Επιλέξτε ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής και ενισχύστε τις τοπικές οικονομίες. Αν λάβουμε υπόψη τη μικρότερη απόσταση μεταφοράς και κατά συνέπεια τις μειωμένες εκπομπές C02, επιλέγοντας ευρωπαϊκά προϊόντα συνεισφέρετε και στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιδιώκουμε τη συντομότερη διαδρομή κατανάλωσης.
- Επιλέγοντας ένα προϊόν με την ετικέτα "STANDARD 100 by OEKO-TEX®" (σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε), επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώματα: Φυσικο
Μεγέθη: 
Βαμβακερή μαξιλαροθήκη, Lucette

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand