Μαξιλαροθήκη από οργανικό βαμβακερό περκάλι, Cancama
AM.PM

Μαξιλαροθήκη από οργανικό βαμβακερό περκάλι, Cancama

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Περιγραφή


Μαξιλαροθήκη από οργανικό βαμβακερό περκάλι, Cancama - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350279248 / GLJ984

Ανθεκτικά, από 100% βιώσιμα και φυσικά υλικά, τα λευκά είδη Cancama είναι κατασκευασμένα από βαμβακερό περκάλι βιολογικής γεωργίας, ένα απαλό υλικό που αναπνέει, με ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Με μοτίβο νηματοβαφή στην ύφανση. Διπλής όψης, η μαξιλαροθήκη Cancama έχει μικρά τετράγωνα στη μία πλευρά και πιο μεγάλα τετράγωνα στην άλλη. Κατασκευάζεται στην Πορτογαλία.

Πολύ απαλό και μαλακό, με μεταξένια υφή, το βαμβακερό περκάλι είναι μια μέθοδος ύφανσης και όχι ένα υλικό. Δημιουργείται από μακριά και πολύ λεπτά νήματα βαμβακιού με πολύ σφιχτή ύφανση (τουλάχιστον 180 κλωστές/τετραγωνική ίντσα). Αυτή η πολύ σφιχτή ύφανση το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό. Ανώτερης ποιότητας, το περκάλι προσφέρει απαλότητα, δροσερή αίσθηση και τέλεια εφαρμογή.

Περιγραφή
- Από 100% βαμβάκι βιολογικής γεωργίας
- Από βαμβακερό περκάλι
- 180 κλωστές/τετραγωνική ίντσα: ένας ευρέως διαδεδομένος δείκτης για να μετράμε την ποιότητα του υφάσματος και ειδικά των λευκών ειδών είναι η πυκνότητα της ύφανσης, ο αριθμός των κλωστών ανά τετραγωνική ίντσα. Ανάλογα με την πυκνότητα της ύφανσης, η ποιότητα και η αίσθηση του υφάσματος είναι διαφορετικές. Όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα, τόσο πιο απαλό και πιο ανθεκτικό είναι το ύφασμα.

Συντήρηση
Ακολουθήστε τις συμβουλές συντήρησης για να διατηρήσετε την ποιότητα των λευκών ειδών σας.
- Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40°C
- Στεγνωτήριο σε χαμηλή ταχύτητα
- Σιδέρωμα σε υψηλή θερμοκρασία
- Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα

Διαστάσεις
- 70 x 70 εκ.: ορθογώνια μ/θ
- 65 x 65 εκ.: τετράγωνη μ/θ

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Βαμβάκι βιολογικής γεωργίας: υπεύθυνη επιλογή και κατανάλωση. Γιατί; Επειδή για την παραγωγή του δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα, φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα και γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. Αποτέλεσμα: μικρότερος αντίκτυπος στη βιοποικιλότητα και την υγεία των καλλιεργητών.

Χρώματα: Μοκα
Μεγέθη: 
Μαξιλαροθήκη από οργανικό βαμβακερό περκάλι, Cancama

Δείτε Επίσης