Σετ 4 κεραμικά μπολ με γυαλιστερή εφυάλωση, Liega
AM.PM

Σετ 4 κεραμικά μπολ με γυαλιστερή εφυάλωση, Liega

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Περιγραφή


Σετ 4 κεραμικά μπολ με γυαλιστερή εφυάλωση, Liega - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350311945 / GMS150

Από κεραμικό εφυαλωμένο με αντιδραστικό σμάλτο, το ιριδίζον και γυαλιστερό μοτίβο αυτών των μπολ δημιουργεί εντύπωση ανάγλυφου που παίζει με το φως, τις αντιθέσεις και τις χρωματικές παραλλαγές.Κατασκευασμένα στην Πορτογαλία, κάθε κομμάτι είναι μοναδικό.

Περιγραφή
- Κεραμικά με εφυάλωση και γυαλιστερές λεπτομέρειες (το μοτίβο μπορεί να διαφέρει από το ένα προϊόν στο άλλο). Ιριδίζουσα όψη με διαφορετικές χρωματικές αποκλίσεις.
- Χειροποίητη κατασκευή, κάθε κομμάτι είναι μοναδικό
- Σε σετ των 4

Συντήρηση
- Κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων

Ποιότητα
- Με λιτές και αρμονικές γραμμές, τα κεραμικά πιάτα με εφυάλωση έχουν σχεδίαση με ελαφρώς ακανόνιστες καμπύλες για εντυπωσιακή όψη. Παίζοντας ανάμεσα σε ματ και γυαλιστερή όψη, δημιουργούν όμορφες αντανακλάσεις όταν πέφτει πάνω τους το φως. Κατασκευάζονται στο χέρι στην Πορτογαλία
- Δημιουργικότητα, πρωτοτυπία και ποιότητα είναι οι αξίες της πορτογαλικής οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται με πάθος στην κεραμική γενιές ολόκληρες από το 1886.
- Τα κεραμικά προϊόντα τους κατασκευάζονται στο χέρι από τον ίδιο τον τεχνίτη που δίνει μεγάλη σημασία στη φροντίδα της πρώτης ύλης. Ο πηλός προέρχεται από το χώμα της ευρύτερης περιοχής, μόλις 10 χιλιόμετρα από τον τόπο κατασκευής τους.
- Η φύση είναι η κύρια πηγή έμπνευσης για τα χρώματα των προϊόντων και ορισμένα υαλώματα είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας. Το αντιδραστικό σμάλτο δημιουργεί έναν ιδιαίτερο χρωματισμό, με ελαφριές αποχρώσεις που δίνουν σε κάθε μοντέλο αυθεντική όψη και μια μοναδικότητα.

Διαστάσεις
- Διάμετρος: 14 εκ.
- Ύψος: 6 εκ.


- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Χρώματα: Beige/purple
Μεγέθη: 
Σετ 4 κεραμικά μπολ με γυαλιστερή εφυάλωση, Liega

Δείτε Επίσης