Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
SALE έως -50%
AM.PM

Έπιπλο μπαρ από ξύλο καρυδιάς και τραβερτίνη, Jakto

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις
  • Για περιοχές εκτός Αθήνας & Θεσσαλονίκης, παραδίδεται με μεταφορική στο ισόγειο της διεύθυνσης.

Περιγραφή

Έπιπλο μπαρ από ξύλο καρυδιάς και τραβερτίνη, Jakto - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350275782 / GLG255

Λιτή γραμμή και προσεγμένα τελειώματα. Το έπιπλο Jakto παίζει με τις αντιθέσεις, με άνω επιφάνεια από τραβερτίνη, προσόψεις από μασίφ ξύλο καρυδιάς FSC® με ραβδώσεις και ελαφριά πόδια από σατινέ νίκελ.Στο πάνω μέρος, ο χώρος πίσω από τη μεγάλη ανακλινόμενη πόρτα είναι ντυμένος με γνήσιο δέρμα ιταλικής προέλευσης, με καθρέφτη στην πλάτη. Στο κάτω μέρος, έχει δύο πόρτες με σύστημα soft closing που κρύβουν πίσω τους δύο συρτάρια και δύο ρυθμιζόμενα ράφια. Ένα κομμάτι εξίσου λειτουργικό και όμορφο, με την υπογραφή της AM.PM.

Περιγραφή
- Πλαίσιο, πόρτες και ράφια από MDF με καπλαμά ξύλου καρυδιάς FSC® και φινίρισμα με βερνίκι νιτροκυτταρίνης
- Άνω επιφάνεια από τραβερτίνη με πλαγιοτομή στην περίμετρο. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, με μικρές αποκλίσεις στο χρώμα και την τραχύτητα της επιφάνειας.
- 3 πόρτες, προσόψεις ντυμένες με λεπτές λωρίδες από μασίφ ξύλο καρυδιάς FSC®
- Πόδια από μέταλλο με σατινέ νίκελ φινίρισμα
- Στο πάνω μέρος, 1 ανακλινόμενη πόρτα και εσωτερικό ντυμένο με γνήσιο δέρμα ιταλικής προέλευσης, πλάτη από καθρέφτη, 4 1 στον καβάλο, 4 ράγες για ποτήρια με πόδι και 1 χώρισμα
- Στο κάτω μέρος, 2 πόρτες με σύστημα soft closing, 2 ρυθμιζόμενα και αφαιρούμενα ράφια και 2 μικρά συρτάρια με σύστημα soft closing στο εσωτερικό

Ποιότητα
- Μεταλλικά εξαρτήματα γερμανικής κατασκευής: αξιόπιστα, διακριτικά και λειτουργικά τα οποία επιτρέπουν την ευκολότερη χρήση του προϊόντος και εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής.
- Σύστημα soft closing: απαλό κλείσιμο των πορτών, αθόρυβο, για να μην υπάρχει κίνδυνος να μαγκώσει τα δάχτυλα.

Συντήρηση
- Η τραβερτίνη είναι ένα φυσικό πορώδες υλικό, ευαίσθητο στους λεκέδες.
Οδηγίες χρήσης: Σκουπίζετε αμέσως την επιφάνεια εάν χυθεί κάποιο υγρό με ένα λευκό πανί βρεγμένο με χλιαρό νερό και καλά στιμμένο. Μην ακουμπάτε ζεστά αντικείμενα στην επιφάνεια.
- Το δέρμα είναι ένα φυσικό και φινετσάτο υλικό ταπετσαρίας. Η φυσική πατίνα του χρόνου στην επιφάνεια του δέρματος δίνει στο προϊόν επιπλέον ομορφιά και μοναδικότητα. Για να διατηρήσει την απαλότητά του, αποφύγετε την έκθεσή του σε μια πηγή θερμότητας (απευθείας ηλιακό φως, καλοριφέρ, τζάκι…).
- Η τακτική συντήρηση του δέρματος είναι απαραίτητη: ελαφρύ σκούπισμα με την απαλή βούρτσα της σκούπας ή με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί, με ειδική λοσιόν φροντίδας για δέρματα (πάντα να ελέγχετε τη συμβατότητα του προϊόντος σε ένα μη ορατό σημείο του επίπλου). Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό.

Διαστάσεις
Συνολικές διαστάσεις
- Πλάτος: 110 εκ.
- Ύψος: 130 εκ.
- Βάθος: 48 εκ.
- Ύψος ποδιών: 20 εκ.
Ωφέλιμες διαστάσεις
- Μεγάλο χώρισμα πίσω από την ανακλινόμενη πόρτα: Π100 x Υ39 x Β36 εκ.
- Μικρό πάνω χώρισμα: Π43 x Υ15 x Β36 εκ.
- Συρτάρια: Π43,5 x Υ7 x Β28,5 εκ.
- Χωρίσματα στο κάτω μέρος εκτός από τα ράφια: Π52 x Υ34 x Β44 εκ.


Το προϊόν απαιτεί συναρμολόγηση από τον πελάτη.


Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Επιλέγοντας έπιπλα από ξύλο με πιστοποίηση FSC®, επιλέγετε προϊόντα μεγαλύτερης βιωσιμότητας. Αυτό το ξύλο προέρχεται από δάση αειφόρου διαχείρισης, με μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και κοινωνική υπευθυνότητα. Αγοράζοντας προϊόντα με αυτή την ετικέτα, συμβάλλετε κι εσείς στη διατήρηση των δασών. Για να ζούμε καλύτερα... σήμερα αλλά και αύριο.
Διαστάσεις και βάρος συσκευασίας

    2 δέματα
- Μ118 x Υ58 x Β118 εκ. 106 kg
- Μ122 x Υ16 x Β61 εκ. 46 kg

Χρώματα: Walnut
Μεγέθη: 
Έπιπλο μπαρ από ξύλο καρυδιάς και τραβερτίνη, Jakto

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand