ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κουπόνι: 23FREE
La Redoute Interieurs

Σεντόνι με λάστιχο από οργανικό βαμβάκι, Earth

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Σεντόνι με λάστιχο από οργανικό βαμβάκι, Earth - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: / GGO688

Ένα τραγούδι για τον όμορφο πλανήτη μας που ζεσταίνει τις καρδιές ζώων και ανθρώπων! Από βαμβάκι βιολογικής γεωργίας, απαλό, με ευχάριστη υφή για το δέρμα.

Περιγραφή:

 - Από 100% οργανικό βαμβάκι με ετικέτα Oeko-Tex® και σφιχτή ύφανση 57 νήματα/τ.εκ.: όσο μεγαλύτερη η πυκνότητα της ύφανσης, τόσο υψηλότερη η ποιότητα.
 - Εμπριμέ με μικρά μοτίβα.
 - Πλύσιμο στους 60°C.
 - Λάστιχο στις γωνίες.

Διαστάσεις: 
 - 90 x 140 εκ.: επεκτεινόμενο κρεβάτι
 - 90 x 190 εκ.: μονό

Δείτε όλα τα είδη της σειράς Earth στο laredoute.gr.

Βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα, συνδυάζοντας το σεντόνι με λάστιχο Earth με τα μονόχρωμα λευκά είδη από οργανικό βαμβάκι που θα βρείτε στο laredoute.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες:
 - Το οργανικό βαμβάκι είναι προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η βιολογική γεωργία προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία των καλλιεργητών. 
 - Αυτό το προϊόν με ετικέτα STANDARD 100 από την OEKO-TEX® (πιστοποιητικό CQ 1102/4 IFTH) ακολουθεί πιστοποιημένη και ελεγχόμενη διαδικασία κατασκευής πιστοποιημένη και ελεγχόμενη για την προστασία της επιδερμίδας.
 - Η πιστοποίηση STANDARD 100 από την OEKO-TEX® είναι η πρώτη ετικέτα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών σε θέματα ανθρωποοικολογίας. Εγγυάται την απουσία επιβλαβών ή ερεθιστικών για το δέρμα ουσιών στα πιστοποιημένα προϊόντα. 

Χρώματα: Printed
Μεγέθη: 
Σεντόνι με λάστιχο από οργανικό βαμβάκι, Earth

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand