Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
La Redoute Interieurs

Παιδικό στρογγυλό χαλί με μοτίβο "πλανήτη", Galaxy

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Περιγραφή

Παιδικό στρογγυλό χαλί με μοτίβο "πλανήτη", Galaxy - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350256386

Καλώς ήρθατε στο διάστημα! Με το χαλί Galaxy, τα παιδιά θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι ανακάλυψης των πλανητών... Κατασκευάζεται στο Βέλγιο.
Περιγραφή:
 - 100% πολυπροπυλένιο, 2230 g/m²

Ποιότητα
 - Το πολυπροπυλένιο είναι ένα συνθετικό υλικό με όψη που μοιάζει με αυτή ενός μάλλινου χαλιού. Με εύκολη συντήρηση, το χαλί από πολυπροπυλένιο είναι ανθεκτικό στις φθορές, τους λεκέδες και την υγρασία.

Διαστάσεις
 - Διάμετρος: 120 εκ.
 - Πάχος: από 1 έως 1,5 εκ.

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώματα: Πολυχρωμο
Μεγέθη: 
Παιδικό στρογγυλό χαλί με μοτίβο

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand