ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κουπόνι: 23FREE
La Redoute Interieurs

Παιδικό στρογγυλό χαλί με μοτίβο "τίγρης", Lillio

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Παιδικό στρογγυλό χαλί με μοτίβο "τίγρης", Lillio - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350232320 / GJO028

Η άγρια πλευρά της διακόσμησης! Αυτό το χαλί είναι ιδανικό για το παιδικό υπνοδωμάτιο, όπου θα προσθέσει μια νότα φαντασίας!
Κατασκευάζεται στο Βέλγιο.

Περιγραφή:
 - 100% πολυπροπυλένιο με μάλλινη όψη, 2500 g/m2
 - Μοτίβο "τίγρης"
 - Πάχος: 3,5 εκ.

Ποιότητα:
 - Το πολυπροπυλένιο είναι ένα συνθετικό υλικό που μοιάζει οπτικά στο μαλλί. Με εύκολη συντήρηση, το χαλί από πολυπροπυλένιο είναι ανθεκτικό στη φθορά, στους λεκέδες και στην υγρασία.

Διαστάσεις
 - Διάμετρος 120 εκ.

Υπεύθυνη επιλογή
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.


Χρώματα: Πολυχρωμο
Μεγέθη: 
Παιδικό στρογγυλό χαλί με μοτίβο

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand