ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Κουπόνι: 23FREE
La Redoute Interieurs

Παπλωματοθήκη από οργανικό βαμβάκι, Camper

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Παπλωματοθήκη από οργανικό βαμβάκι, Camper - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: / GGO692


Ο μπαμπάς αρκούδος είναι πάντα εκεί για να διηγηθεί τις ιστορίες του στα μικρά και ήσυχα παιδιά μας. Από βαμβάκι βιολογικής γεωργίας, απαλό, με ευχάριστη υφή για το δέρμα του παιδιού σας.

Περιγραφή:

 - Από 100% βαμβάκι βιολογικής γεωργίας με ετικέτα Oeko-Tex® και σφιχτή ύφανση 57 νήματα/τ.εκ.: όσο μεγαλύτερη η πυκνότητα της ύφανσης, τόσο υψηλότερη η ποιότητα.
 - Μεγάλο μοτίβο με ζωάκια που κάνουν περίπατο στην μπροστινή πλευρά, μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα στην πίσω πλευρά
 - Πλύσιμο στους 60°C.
 - Γύρισμα στο κάτω μέρος.

Διαστάσεις: 

 - 140 x 150 εκ.: επεκτεινόμενο κρεβάτι
 - 140 x 200 εκ.: μονή

Δείτε όλα τα είδη της σειράς Camper στο laredoute.gr. 

Βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα, συνδυάζοντας τη μαξιλαροθήκη Camper με ένα μονόχρωμο σεντόνι με λάστιχο από βαμβάκι οργανικής καλλιέργειας που θα βρείτε στο laredoute.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες:
 - Το οργανικό βαμβάκι είναι προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η βιολογική γεωργία προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία των καλλιεργητών. 
 - Αυτό το προϊόν με ετικέτα STANDARD 100 από την OEKO-TEX® (πιστοποιητικό CQ 1102/4 IFTH) ακολουθεί πιστοποιημένη και ελεγχόμενη διαδικασία κατασκευής πιστοποιημένη και ελεγχόμενη για την προστασία της επιδερμίδας.
 - Η πιστοποίηση STANDARD 100 από την OEKO-TEX® είναι η πρώτη ετικέτα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών σε θέματα ανθρωποοικολογίας. Εγγυάται την απουσία επιβλαβών ή ερεθιστικών για το δέρμα ουσιών στα πιστοποιημένα προϊόντα. 

Χρώματα: Printed
Μεγέθη: 
Παπλωματοθήκη από οργανικό βαμβάκι, Camper

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand