Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
La Redoute Interieurs

Παπλωματοθήκη από οργανικό βαμβάκι, Gabin

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Παπλωματοθήκη από οργανικό βαμβάκι, Gabin - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος:


Chanter notre belle planete, danser sur les oceans de la Terre et faire la ronde pour plaire a tout le monde, ca inonde le c½ur des hommes et des animaux ! Housse de couette en coton bio, issu de l?agriculture biologique, doux et agreable sur la peau.

Περιγραφή:

 - Από 100% βαμβάκι βιολογικής γεωργίας με ετικέτα Oeko-Tex® και σφιχτή ύφανση 57 νήματα/τ.εκ.: όσο μεγαλύτερη η πυκνότητα της ύφανσης, τόσο υψηλότερη η ποιότητα.
 - Recto motif place planete terre et animaux, verso imprime petits motifs
 - Πλύσιμο στους 60°C
 - Γύρισμα στο κάτω μέρος.

Διαστάσεις: 

 - 140 x 150 εκ.: επεκτεινόμενο κρεβάτι
 - 140 x 200 εκ.: μονό

Retrouvez l?ensemble de la gamme Earth sur laredoute.fr. 

Βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα, συνδυάζοντας την μαξιλαροθήκη Earth με ένα μονόχρωμο σεντόνι από οργανικό βαμβάκι που θα βρείτε στο laredoute.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες:
 - Το οργανικό βαμβάκι είναι προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η βιολογική γεωργία προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία των καλλιεργητών. 
 - Αυτό το προϊόν με ετικέτα STANDARD 100 από την OEKO-TEX® (πιστοποιητικό CQ 1102/4 IFTH) ακολουθεί πιστοποιημένη και ελεγχόμενη διαδικασία κατασκευής πιστοποιημένη και ελεγχόμενη για την προστασία της επιδερμίδας.
 - Η πιστοποίηση STANDARD 100 από την OEKO-TEX® είναι η πρώτη ετικέτα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών σε θέματα ανθρωποοικολογίας. Εγγυάται την απουσία επιβλαβών ή ερεθιστικών για το δέρμα ουσιών στα πιστοποιημένα προϊόντα. 

Χρώματα: Printed
Μεγέθη: 
Παπλωματοθήκη από οργανικό βαμβάκι, Gabin

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand