Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
La Redoute Interieurs

Βαμβακερή πετσέτα μπάνιου, Tifli

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Βαμβακερή πετσέτα μπάνιου, Tifli - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350233825

Ελαφριά και εξαιρετικά απορροφητική η πετσέτα μπάνιου Tifli με κυψελωτή ύφανση. Αποκλειστικό σχέδιο La Redoute Interieurs.
Ευρωπαϊκής κατασκευής.

Φυσικό υλικό, το βαμβάκι, χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες, χάρη στη μεγάλη αντοχή και την απαλότητά του. Εύκολο στη συντήρηση, ανθεκτικό στη χρήση και στα πλυσίματα, είναι το τέλειο υλικό στην κλωστοϋφαντουργία. 

Περιγραφή:
 - Από 100% βαμβάκι, με κυψελωτή ύφανση, 240 g/m2
 - Τελείωμα με ρέλι
 - Κατασκευάζεται στην Πορτογαλία

Διασάσεις
 - 70 x 140 εκ.

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.


Χρώματα: Καραμελ
Μεγέθη: 
Βαμβακερή πετσέτα μπάνιου, Tifli

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand