Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
SALE έως -50%
AM.PM

Τραπεζάκι κήπου από ξύλο ακακίας, Jakta

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Τραπεζάκι κήπου από ξύλο ακακίας, Jakta - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350251016 / GKG863

2 εκδόσεις, σε φυσική απόχρωση ή σε φυσική απόχρωση/μαύρο, το βοηθητικό τραπέζι Jakta ομορφαίνει τον κήπο ή τη βεράντα σας όλες τις εποχές! Από ξύλο ακακίας, ανθεκτικό από τη φύση του.
Περιγραφή:

- Από ξύλο ακακίας FSC®. Δίχρωμη έκδοση: επιφάνεια σε απόχρωση teak, βάση σε μαύρο ματ χρώμα. Μονόχρωμη έκδοση: επιφάνεια και βάση σε φυσική απόχρωση teak.

Ποιότητα
Η ακακία είναι ένα ξύλο με πολύ καλές ιδιότητες (δεν μολύνεται από έντομα και μύκητες) και αντοχή στις καιρικές συνθήκες (στις εναλλαγές της θερμοκρασίας και της υγρασίας μεταξύ των διαφορετικών εποχών).

Συντήρηση
Για τη συντήρηση του επίπλου σας από ξύλο ακακίας περασμένο με λάδι, εάν εμφανιστούν σημάδια μούχλας, αρκεί να το πλύνετε με ένα διάλυμα νερού και μικρής ποσότητας απορρυπαντικού με βάση το χλώριο. Ξεβγάλετε καλά με νερό και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα. Κατόπιν τρίψτε το ελαφριά. Αν θέλετε να περάσετε με λάδι το έπιπλο, αποφύγετε να απλώσετε πολλές στρώσεις που θα είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ανομοιομορφίες στην απόχρωση της επιφάνειας.

Διαστάσεις
- Διάμετρος: 130 εκ.
- Ύψος: 75 εκ.


Το προϊόν απαιτεί συναρμολόγηση από τον πελάτη (εσώκλειστες οδηγίες συναρμολόγησης).


Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Επιλέγοντας έπιπλα από ξύλο με πιστοποίηση FSC®, επιλέγετε προϊόντα μεγαλύτερης βιωσιμότητας. Αυτό το ξύλο προέρχεται από δάση αειφόρου διαχείρισης, με μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και κοινωνική υπευθυνότητα. Αγοράζοντας προϊόντα με αυτή την ετικέτα, συμβάλλετε κι εσείς στη διατήρηση των δασών. Για να ζούμε καλύτερα, σήμερα αλλά και αύριο.

Διαστάσεις και βάρος συσκευασίας:
1 δέμα
- Μ134 x Υ8,5 x Β132,5 εκ.
- 22 kg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κατεβάστε εδώ

Χρώματα: Φυσικο/μαυρο
Μεγέθη: 
Τραπεζάκι κήπου από ξύλο ακακίας, Jakta

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand