Χαμηλό τετράγωνο τραπεζάκι από μασίφ ξύλο από teak, Joeco
AM.PM

Χαμηλό τετράγωνο τραπεζάκι από μασίφ ξύλο από teak, Joeco

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Περιγραφή


Χαμηλό τετράγωνο τραπεζάκι από μασίφ ξύλο από teak, Joeco - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350337406 / GNS888

Πολυμορφικά, τα στοιχεία της σειράς Joeco προσφέρουν πολλές επιλογές διαμόρφωσης για τον κήπο: γωνιακός καναπές, ανάκλιντρο ή σαλόνι lounge.Στο ίδιο ύψος, το χαμηλό τραπεζάκι και οι καναπέδες δημιουργούν ένα ενιαίο σύνολο ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης. Διαχρονικό ντιζάιν: πόδια και τραβέρσες με τετράγωνη διατομή, κομψές γραμμές, τριγωνικά μαξιλάρια... Από μασίφ ξύλο teak με πιστοποίηση FSC®, όλα τα έπιπλα Joeco έχουν τα ιδανικά χαρακτηριστικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους: σταθερότητα, προσαρμοστικότητα και εύκολη συντήρηση. Μια σειρά επίπλων για τον κήπο με την υπογραφή της AM.PM.

Τετράγωνο σχήμα, πλούσιες διαστάσεις... Το χαμηλό τραπεζάκι Joeco έχει κομψό ντιζάιν. Οι τρεις σανίδες της επιφάνειας δημιουργούν μια ανάλαφρη αίσθηση.

Περιγραφή
- Σκελετός από μασίφ ξύλο teak FSC®
- Πόδια από μασίφ ξύλο teak με FSC®

Ποιότητα
- Το μασίφ teak είναι το κατάλληλο ξύλο για εξωτερικούς χώρους. Είναι περασμένο με λάδι για μεγάλη αντοχή στις άσχημες καιρικές συνθήκες και τις προσβολές από έντομα και μύκητες.

Συντήρηση
- Οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να αλλοιώσουν την επιφάνεια και την καλή κατάσταση των επίπλων εξωτερικών χώρων.
- Σας προτείνουμε να τα αποθηκεύετε σε στεγνό, κλειστό χώρο με καλό αερισμό. Δεν προτείνουμε τη χρήση μουσαμά γιατί λόγω των υδρατμών που θα αναπτυχθούν, υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η επεξεργασία των επιφανειών, ιδιαίτερα στα μέρη από ξύλο και μέταλλο.
- Πριν από την αποθήκευση, φροντίστε να καθαρίσετε και να αφήσετε να στεγνώσουν καλά τα έπιπλα, για να αποφύγετε την εμφάνιση μούχλας και τις δυσάρεστες οσμές.
- Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής, δεν πρέπει να αφήνετε τα έπιπλα εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες χωρίς προστασία, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Διαστάσεις
- Πλάτος: 110 εκ.
- Ύψος: 20 εκ.
- Βάθος: 58 εκ.


Το προϊόν απαιτεί συναρμολόγηση από τον πελάτη (μόνο η βάση).- ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΑΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Το ξύλο με πιστοποίηση FSC® προέρχεται από δάση αειφόρου διαχείρισης, με μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και κοινωνική υπευθυνότητα.

Διαστάσεις και βάρος συσκευασίας
1 δέμα
- Μ117 x Υ16 x Β65 εκ., 18 kg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κατεβάστε εδώ

Χρώματα: Φυσικο
Μεγέθη: 
Χαμηλό τετράγωνο τραπεζάκι από μασίφ ξύλο από teak, Joeco

Δείτε Επίσης