Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
SALE έως -50%
AM.PM

Χαμηλό τραπεζάκι κήπου από ξύλο ακακίας, Rephir

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Χαμηλό τραπεζάκι κήπου από ξύλο ακακίας, Rephir - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350251930 / GKH242

Το χαμηλό τραπεζάκι κήπου Rephir, είτε βαμμένο είτε σε φυσική απόχρωση ξύλου, είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ακακίας με πιστοποίηση FSC®, ένα υλικό ιδανικό από τη φύση του για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.
Περιγραφή

- Διπλή επιφάνεια από μασίφ ξύλο ακακίας FSC® στη φυσική απόχρωση του ξύλου, έτοιμο για βαφή
- Βαφή ξύλου (λαζουρόχρωμα) για τις άλλες αποχρώσεις

Ποιότητα
- Η ακακία είναι ένα ξύλο με πολύ καλές ιδιότητες (δεν μολύνεται από έντομα και μύκητες) και αντοχή στις καιρικές συνθήκες (στις εναλλαγές της θερμοκρασίας και της υγρασίας μεταξύ των διαφορετικών εποχών).

Συντήρηση
- Για τη συντήρηση του επίπλου σας από ξύλο ακακίας περασμένο με λάδι, εάν εμφανιστούν σημάδια μούχλας, αρκεί να το πλύνετε με ένα διάλυμα νερού και μικρής ποσότητας απορρυπαντικού με βάση το χλώριο. Ξεβγάλετε καλά με νερό και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα. Κατόπιν τρίψτε το ελαφριά. Αν θέλετε να περάσετε με λάδι το έπιπλο, αποφύγετε να απλώσετε πολλές στρώσεις που θα είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ανομοιομορφίες στην απόχρωση της επιφάνειας.

Διαστάσεις
- Διάμετρος: 80 εκ.
- Ύψος: 38 εκ.

Το προϊόν πωλείται συναρμολογημένο.

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Επιλέγοντας έπιπλα από ξύλο με πιστοποίηση FSC®, επιλέγετε προϊόντα μεγαλύτερης βιωσιμότητας. Αυτό το ξύλο προέρχεται από δάση αειφόρου διαχείρισης, με μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και κοινωνική υπευθυνότητα. Αγοράζοντας προϊόντα με αυτή την ετικέτα, συμβάλλετε κι εσείς στη διατήρηση των δασών. Για να ζούμε καλύτερα... σήμερα αλλά και αύριο.

Διαστάσεις και βάρος συσκευασίας
1 δέμα
- Μ87 x Υ44,5 x Β87 εκ., 17 kg

Χρώματα: Μπλε παγωνι, Natural to paint
Μεγέθη: 
Χαμηλό τραπεζάκι κήπου από ξύλο ακακίας, Rephir

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand