Επικοινωνήστε μαζί μας 211 1893 888
La Redoute Interieurs

Τραπεζομάντηλο από λινό με ρίγες νηματοβαφή, Lucette

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Τραπεζομάντηλο από λινό με ρίγες νηματοβαφή, Lucette - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350264448 / GKS973

Μοτίβο με πολύχρωμες ρίγες νηματοβαφή, από 100% λινό, γαλλικής κατασκευής, Το τραπεζομάντηλο Lucette θα δώσει αμέσως χαρούμενη διάθεση στο τραπέζι σας. Τέλειο από κάθε άποψη! Μια δημιουργία της La Redoute Interieurs.
100% γαλλικής κατασκευής.
Η La Redoute δεσμεύεται για την ολοένα και πιο υπεύθυνη παραγωγή των προϊόντων της. Απόδειξη για άλλη μια φορά αυτή η συλλογή, η οποία κατασκευάζεται τοπικά. Από τη δημιουργία έως την εκτύπωση, αυτό το προϊόν είναι 100% γαλλικής προέλευσης και κατασκευής. Με την τεχνογνωσία των ειδικών συνεργατών μας. Η παράδοσή μας έχει σίγουρα μέλλον.

Το λινό, ένα απαλό και αυθεντικό υλικό, ομορφαίνει και γίνεται πιο απαλό με το πέρασμα του χρόνου. Με ελαφρώς τσαλακωμένη όψη, δεν χρειάζεται σιδέρωμα. Υγιεινό και βιώσιμο, μια υπεύθυνη επιλογή... Απλώς ακαταμάχητο!

Περιγραφή:
- 100% λινό, 170 g
- Ρίγες νηματοβαφή
- Τελείωμα με στρίφωμα

Συντήρηση
- Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40°C

Συνολικές
- 150 x 150 εκ.: τετράγωνο
- 150 x 200 εκ.: ορθογώνιο
- 150 x 250 εκ.: ορθογώνιο

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Επιλέξτε ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής και ενισχύστε τις τοπικές οικονομίες. Αν λάβουμε υπόψη τη μικρότερη απόσταση μεταφοράς και κατά συνέπεια τις μειωμένες εκπομπές C02, επιλέγοντας ευρωπαϊκά προϊόντα συνεισφέρετε και στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιδιώκουμε τη συντομότερη διαδρομή κατανάλωσης.
- Επιλέγοντας ένα προϊόν με την ετικέτα "STANDARD 100 by OEKO-TEX®" (σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε), επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.


Χρώματα: Ριγε
Μεγέθη: 
Τραπεζομάντηλο από λινό με ρίγες νηματοβαφή, Lucette

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand