Κεραμικό μπολ με εφυάλωση, Medine
AM.PM

Κεραμικό μπολ με εφυάλωση, Medine

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Κεραμικό βάζο με εφυάλωση, Medine
Κεραμικό βάζο με εφυάλωση, Medine
59,00€
Κεραμικό βάζο με εφυάλωση, Medine
Κεραμικό βάζο με εφυάλωση, Medine
42,00€

Περιγραφή


Κεραμικό μπολ με εφυάλωση, Medine - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350336389 / GNS544

Αποχρώσεις τερακότας με τόνους του μπλε... το μπολ Medine είναι κατασκευασμένο από κεραμικό με εφυάλωση. Η εφυάλωση με αντιδραστικό σμάλτο δημιουργεί μια παραλλαγή χρωμάτων και μοτίβων και κάνει κάθε κομμάτι μοναδικό.Αυθεντικότητα, λάμψη και λεία υφή. Το βάζο Medine έχει τη ζεστασιά και τον χαρακτήρα του χειροποίητου.

Περιγραφή
- Κεραμικό με εφυάλωση από αντιδραστικό σμάλτο σε αποχρώσεις της τερακότας και του μπλε: κάθε κομμάτι είναι μοναδικό

Ποιότητα
- Με αρμονικές καμπύλες, τα κεραμικά πιάτα με εφυάλωση έχουν ελαφρώς ακανόνιστη περίμετρο. Με υφή που ταλαντεύεται ανάμεσα σε ματ και γυαλιστερή, και με αντανακλάσεις που παίζουν με το φως.
- Κατασκευάζονται στο χέρι στην Πορτογαλία
- Δημιουργικότητα, πρωτοτυπία και ποιότητα είναι οι αξίες της πορτογαλικής οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται με πάθος στην κεραμική γενιές ολόκληρες από το 1886.
- Τα κεραμικά προϊόντα τους κατασκευάζονται στο χέρι από τον ίδιο τον τεχνίτη που δίνει μεγάλη σημασία στη φροντίδα της πρώτης ύλης. Ο πηλός προέρχεται από το χώμα της ευρύτερης περιοχής, μόλις 10 χιλιόμετρα από τον τόπο κατασκευής τους.
- Η φύση είναι η κύρια πηγή έμπνευσης για τα χρώματα των προϊόντων και ορισμένα υαλώματα είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας. Το αντιδραστικό σμάλτο δημιουργεί έναν ιδιαίτερο χρωματισμό, με ελαφριές αποχρώσεις που δίνουν σε κάθε μοντέλο αυθεντική όψη και μια μοναδικότητα.

Διαστάσεις
- Διάμετρος: 40 εκ.
- Ύψος: 23 εκ.

Χρώματα: Τερακοτα
Μεγέθη: 
Κεραμικό μπολ με εφυάλωση, Medine

Δείτε Επίσης