Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber, Matelin
La Redoute Interieurs

Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber, Matelin

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Χαλί berber Matelin
Χαλί berber Matelin
168,00€ -15%
142,80€

Περιγραφή


Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber, Matelin - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350256333 / GKM365

Μοντέρνο στυλ και σχέδιο με κηλίδες. Το χαλάκι κρεβατιού Matelin θα προσθέσει στυλ και αυθεντικότητα στο υπνοδωμάτιό σας. Κατασκευάζεται στο Βέλγιο.
Περιγραφή:
 - Από πολυπροπυλένιο, 2300 g/m2
 - Στυλ berber, με κηλίδες
 - Τελείωμα με κρόσσια

Ποιότητα
Το πολυπροπυλένιο είναι ένα συνθετικό υλικό που μοιάζει οπτικά στο μαλλί. Με εύκολη συντήρηση, το χαλί από πολυπροπυλένιο είναι ανθεκτικό στις φθορές, τους λεκέδες και την υγρασία.

Διαστάσεις
 - Φάρδος 60 x μήκος 110 εκ.
 - Πάχος: 2,5 έως 3 εκ.

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώματα: Εκρου
Μεγέθη: 
Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber, Matelin

Δείτε Επίσης